Number of Articles: 63

اثر آویشن‌شیرازی (Zataria multiflora Boiss) پرتو دیده با دز متوسط اشعه گاما بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) حاوی پوشش فعال بر پایه کازئینات سدیم

Volume 18, Issue 116, 1400, Pages 29-37

ستاره پهلوان زاده; داریوش خادمی شورمستی

اثر افزودن مقادیر مختلف آب بر ویژگیهای رئولوژیکی، تکنولوژیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه نشاسته ذرت غنی شده با آرد گندم سیاه

Volume 16, Issue 90, 1398, Pages 127-139

اصغر فرهادی; سیدهادی پیغمبردوست; کاظم علیرضالو

اثر پوشش های آنتی میکروبی در افزایش ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان

Volume 9, Issue 34, 1391, Pages 13-23

اثر تاخیر در سردسازیِ ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر کیفیت سوریمی تولید شده از آن

Volume 4, Issue 2, 1394, Pages 1-9

نرگس انوشه; سید ولی حسینی; حجت میرصادقی

اثر ضدمیکروبی عصاره آبی جاشیر بر برخی از گونه‌های قارچی بیماری‌زا و برهمکنش آن با آنتی-بیوتیک نیستاتین

Volume 20, Issue 143, 1402, Pages 140-147

شهاب جلیل سرقلعه; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد حجتی; علیرضا وسیعی; محمد نوشاد

اثر عصاره آویشن شیرازی (.Zataria multiflora Boiss) بر ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) شور و بسته بندی شده در خلاء در شرایط یخچال: ارزیابی میکروبی، شیمیایی و خصوصیات حسی

Volume 8, Issue 34, 1390, Pages 1-11

اثر نمک سود کردن، بسته بندی در خلاء و تأثیر توأمان آن ها بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه داری در دمای Cº1±4

Volume 8, Issue 32, 1390, Pages 35-44

ارزیابی اثر برخی تیمارهای پس از برداشت بر افزایش عمر انبارمانی قارچ تکمه‌ای

Volume 14, Issue 64, 1396, Pages 50-43

فهیمه سرلک; اورنگ خادمی; جواد عرفانی مقدم

ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانو ذرات بر افزایش انبارمانی دوغ

Volume 18, Issue 120, 1400, Pages 295-304

نسیم پاسدار; علی مرتضوی; محمدرضا سعیدیان; رضا صفری

ارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا برماندگاری میوه گلابی و تا ثیرآن بر قارچ پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نایجر

Volume 19, Issue 133, 1401, Pages 369-382

شیما مرادی; رویا ذکاوتی

ارزیابی و بهینه سازی زمان مخلوط کردن خمیر بر ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از روش سطح پاسخ سید حسین رضوی زادگان جهرمی1 ، فریده طباطبائی یزدی2، مهدی کریمی3، سید علی مرتضوی4

Volume 12, Issue 46, 1394, Pages 187-197

استفاده از آب خربزه به‏عنوان یک رومال جدید جهت بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی نان باگت

Volume 13, Issue 52, 1395, Pages 111-118

نفیسه زاوه ‏‏زاد; غلامحسین حقایق; علی محمدی ثانی; حسین نیک پویان

استفاده از پودر کدو تنبل در تولید کیک و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک حاوی پودر

Volume 13, Issue 61, 1395, Pages 193-183

کامیار ملکی اسکی; حبیب الله میرزایی; ابوالفضل فدوی

استفاده از پوشش‌های خوراکی برپایه صمغ گیاه گوار و اسانس آویشن شیرازی جهت بهبود کیفیت آریل‌های انار رقم زاغ در دوره انبارمانی

Volume 22, Issue 165, 1404, Pages 1-17

علی ایزدی; مریم دهستانی اردکانی; حیدر مفتاحی زاده; جلال غلام نژاد

بررسی اثر افزودن آرد دانه چیای برشته شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری طی انبارمانی

Volume 16, Issue 93, 1398, Pages 63-71

مه رخ حاتمیان; محمد نوشاد; سامان آبدانان مهدی زاده; حسن برزگر

بررسی اثر افزودن موسیلاژ قدومه شیرازی بر ویژگیهای فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی

Volume 14, Issue 63, 1396, Pages 220-209

سمیرا بیک زاده; هادی پیغمبردوست; محمد اصغری جعفرآبادی; عزیز همایونی راد

بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین پای مرغ-عصاره پوست سبز گردو بر کیفیت و زمان نگهداری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان در دمای یخچال

Volume 19, Issue 128, 1401, Pages 37-56

نسرین افشار; ناصر صداقت; محمد محسن زاده

بررسی اثر تخمیر لاکتیکی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، عطر و طعم، بیاتی و خصوصیات پوسته نان نیمه‌حجیم (باگت)

Volume 7, Issue 26, 1389, Pages 33-40

بررسی اثر صمغ های اسفرزه و گزانتان بر ویژگی های فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی

Volume 15, Issue 76, 1397, Pages 152-141

سمیرا بیک زاده; سید هادی پیغمبردوست; مهدی بیک زاده; محمد اصغری جعفرآبادی; عزیز همایونی راد

بررسی اثر ضد‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) بر کیفیت و ماندگاری قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در مدت نگهداری دریخچال

Volume 18, Issue 120, 1400, Pages 39-50

سکینه یگانه; مرجان زرگر

بررسی امکان ابررسی امکان افزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلی‌ال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیرفزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلی‌ال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیر

Volume 18, Issue 115, 1400, Pages 299-309

مهدی قیافه داودی; مهدی کریمی; فریبا نقی پور; زهرا شیخ الاسلامی

بررسی امکان افزایش ماندگاری دونات تخمیری با استفاده از فیلم ‌های خوراکی سلولزی

Volume 22, Issue 163, June 1404, Pages 242-256

Mehdi Davoodi; مهدی کریمی; فریبا نقی پور; علیرضا رحمانیان

بررسی امکان بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی دونات تخمیری ترکیبی (گندم-سیب‏زمینی) با استفاده از قند چند الکلی

Volume 14, Issue 69, 1396, Pages 253-243

علیرضا رحمانیان; مهدی قیافه داودی

بررسی امکان کاهش غلظت نمک در کلم شور تخمیری (ساورکرات) با استفاده از عصاره کاکوتی

Volume 15, Issue 85, 1397, Pages 337-347

نرگس اصلانپور; فاطمه حسینمردی; سارا کوهی کمالی

بررسی تأثیر سیستم‌های پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی)

Volume 16, Issue 90, 1398, Pages 353-364

مهدی قیافه داودی; مهدی کریمی; فریبا نقی پور; زهرا شیخ الاسلامی; عادل میرمجیدی; ریحانه احمدزاده قویدل

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,965,808
PDF Download6,317,233