Number of Articles: 16

اثر صمغ قدومه شیرازی بر خواص فیزیکوشیمیایی ، رئولوژیکی وحسی ماست کم چرب

Volume 15, Issue 84, 1397, Pages 189-201

نسرین اسعدی یاساقی; اکرم آریان فر

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی مارمالاد بادنجان کم کالری

Volume 19, Issue 133, 1401, Pages 359-368

مریم ذولفقاری; معصومه مهربان; مریم اثتی عشری

استفاده از برنج سیاه تخمیر شده به همراه روکش مالت حاوی مخمر پروبیوتیک به منظور تولید کیک فنجانی فراسودمند

Volume 21, Issue 155, 1403, Pages 170-179

فاطمه جعفری کوشکقاضی; علیرضا صادقی; مهران اعلمی; هدی شهیری طبرستانی; دل آسا رحیمی

استفاده از پودر کدو تنبل در تولید کیک و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک حاوی پودر

Volume 13, Issue 61, 1395, Pages 193-183

کامیار ملکی اسکی; حبیب الله میرزایی; ابوالفضل فدوی

بررسی اثر افزودن آرد سویا و ذرت پیش تیمار شده با فراصوت بر خواص کیفی ناگت مرغ

Volume 12, Issue 49, 1394, Pages 177-186

سپیده یوسف زاده ثانی; اسماعیل عطایی صالحی; زهرا شیخ الاسلامی

بررسی اثر پودر شیر سویا به‏عنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم

Volume 13, Issue 61, 1395, Pages 86-77

فریبا نقی‏ پور; بهاره صحرائیان; محمد باقر حبیبی نجفی; مهدی کریمی; محمد حسین حداد خداپرست; زهرا شیخ الاسلامی

بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط اتواع نشاسته طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق

Volume 17, Issue 109, 1399, Pages 153-165

سپیده یوسف زاده ثانی; سید علی مرتضوی; زهرا شیخ الاسلام; مهدی کریمی; امیر حسین الهامی راد

بررسی تغییرات خصوصیات بافتی، تصویری و حسی کیک بدون گلوتن کم‌ چرب

Volume 15, Issue 80, 1397, Pages 145-156

فریبا نقی‌پور

بررسی تولید کره لاکتیکی پروبیوتیک:تاثیر نوع سویه و زمان نگهداری بر روی زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگی های فیزیکو شیمیایی، میکروبیولوژیکی و ارگانولیپتیکی

Volume 19, Issue 124, 1401, Pages 39-51

دلارام کارگر مطلق; انوشه شریفیان

بررسی جایگزینی فیبر تفاله سیب به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های شیمیایی و بافتی کیک

Volume 18, Issue 119, 1400, Pages 259-274

مریم ثابت قدم; محمد رضا سعیدی اصل; اکرم شریفی; محمد آرمین; احمد پدرام نیا

به‌کارگیری امواج فراصوت در بهبود بافت و مقبولیت حسی کیک برنجی بدون گلوتن کم‌چرب

Volume 15, Issue 75, 1397, Pages 359-353

فریبا فریبا نقی‌ پور

بهینه سازی تولید خامه کم چرب تهیه شده از صمغ‌ فارسی با استفاده از روش سطح پاسخ

Volume 19, Issue 131, 1401, Pages 387-399

فائزه فرهنگ دهقان; مریم مصلحی شاد; وجیهه فدائی نوغانی

بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده

Volume 4, Issue 15, 1386, Pages 45-52

تاثیر جایگزینی چربی با موسیلاژ دانه‌ی چیا (Salvia hispanica L.) بر ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی

Volume 15, Issue 85, 1397, Pages 291-303

مریم چهاردولی; سیمین اسداللهی; بیژن خورشیدپور

فرمولاسیون بیسکویت فراسودمند با استفاده از پسماند فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده

Volume 16, Issue 93, 1398, Pages 99-107

آذر سپاهی; اسماعیل عطای صالحی; مسعود یغبانی

مقایسه میزان اسید فیتیک، خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نان‌های صنعتی تهیه‌ شده در شهرکرمانشاه

Volume 14, Issue 72, 1396, Pages 121-132

مصطفی کرمی; مریم صفیاری

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,974,004
PDF Download6,319,499