Number of Articles: 58

Effect of Infrared Drying Power on Dehydration Characteristics, Energy Consumption, and Quality Attributes of Common Wormwood (Artemisia absinthium L.) Leaves

Volume 20, Issue 4, 2018, Pages 709-718

M. Beigi

Insecticidal efficacy of nanoemulsion containing Mentha longifolia essential oil against Ephestia kuehniella (Lepidoptera: Pyralidae)

Volume 7, Issue 2, 2018, Pages 171-182

Mojdeh Louni; Jahanshir Shakarami; Maryam Negahban

آنالیز شیمیایی و شناسایی ترکیبات غالب اسانس از گیاه دارویی مریم‌گلیSalvia officinalis L.

Volume 17, Issue 101, 1399, Pages 155-165

علی بابایی قاقلستانی; محمدتقی آل ابراهیم; محمد اسدی

اثر اسانس بنه تازه و رسیده برماندگاری و خواص حسی دوغ ایرانی

Volume 15, Issue 85, 1397, Pages 417-424

شبنم ابوالحسینی; لیلا گلستان گلستان; حامی کابوسی

اثر اسانس‌های پونه، آویشن و رزماری در مقایسه با ترشیو بوتیل هیدروکینون بر ویژگی های کیفی روغن سیاه دانه در طی نگهداری

Volume 18, Issue 116, 1400, Pages 195-203

رقیه سلطانی; صدیف آزادمرد دمیرچی; مهدی قره خانی; محمدعلی تربتی

اثر اسانس‌های کاکوتی و ترخون بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان نگهداری شده در یخچال

Volume 19, Issue 128, 1401, Pages 249-258

پروانه صادق زاده مرندی; افشین جوادی; محمدرضا افشار مقدم

اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمدآقایی

Volume 16, Issue 87, 1398, Pages 113-126

احمد شاکر اردکانی; مریم هاشمی; عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی

اثر ضدقارچی اسانس‌ مرزه خوزستانی بر آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینه‌را و رایزوپوس استولونیفر عامل پوسیدگی و کپک‌زدگی میوه‌ توت‌فرنگی

Volume 18, Issue 115, 1400, Pages 171-180

مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر کوزه‌ای بسته بندی شده در فیلم زیست تخریب‌پذیر بر پایه پلی‌وینیل الکل و نشاسته لوبیاچیتی حاوی اسانس‌های سیر، زنجبیل و دارچین

Volume 18, Issue 119, 1400, Pages 95-112

لیلا ناطقی; علی خزایی; نازنین زند; عبدالرسول ارومیه ای

ارزیابی خواص ضد باکتریایی فیلم زیست فعال زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی

Volume 13, Issue 50, 1395, Pages 195-206

محبوبه کشیری; یحیی 1 مقصودلو; مرتضی خمیری; ربیع بهروز

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل و فعالیت ضدباکتریایی بابونه آلمانی

Volume 21, Issue 154, 1403, Pages 139-150

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فیتوشیمیایی و ضد میکروبی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر جمعیت ریزاندامگان عامل مسمومیت و عفونت غذایی

Volume 15, Issue 76, 1397, Pages 76-67

فریده طباطبایی; بهروز علیزاده بهبهانی; علیرضا وسیعی; سید علی مرتضوی; فخری شهیدی

ارزیابی فعالیت شیمیایی و اثر ضدقارچی اسانس‌ پنج انگشت (Vitex agnus-castus) بر پنی‌سیلیوم دیجیتاتوم و پنی‌سیلیوم ایتالیکوم عامل کپک‌زدگی میوه‌ پرتقال

Volume 18, Issue 114, 1400, Pages 82-73

مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و ویژگی های نانوالیاف ژلاتین حاوی اسانس اسطوخودوس

Volume 21, Issue 146, 1403, Pages 82-92

احسان صادقی حمزه خانی; محمد علی نجفی; محمد امین میری; سارا نجفی قاقلستانی

ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس برازمبل بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی

Volume 21, Issue 151, 1403, Pages 149-161

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; حسن برزگر

اسانس زولنگ: فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی، فعالیت ضدمیکروبی و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک نالیدیکسیک اسید در شرایط آزمایشگاهی

Volume 18, Issue 118, 1400, Pages 263-271

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی

اسانس کندر (Boswellia sacra) : قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر تعدادی از سویه‌های عامل فساد میوه توت‌فرنگی

Volume 18, Issue 114, 1400, Pages 25-34

مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی اثر آنتی باکتریالی اسانس گیاه کاکوتی کوهی منطقه خراسان شمالی روی باکتری گرم منفی سالمونلا تیفی موریوم در محیط in vitro

Volume 19, Issue 130, 1401, Pages 355-370

عباس بایگان; شیلا صفائیان; رضا شاهین فر; ژاله خوشخو

بررسی اثرات ضد قارچی اسانس گیاهان زنیان (Trachyspermum ammi)، مرزه (Satureja hortensis) و نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر کپک‌های آلوده کننده پنیر سفید ایرانی

Volume 19, Issue 124, 1401, Pages 185-196

درنوش جعفرپور; پریسا عطایی

بررسی اثر اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر پایداری حرارتی روغن کاملینا تحت شرایط تسریع شده

Volume 21, Issue 153, 1403, Pages 144-156

لیلا کیوانفر; leila Nateghi; لادن رشیدی; رضوان پوراحمد; حمید رشیدی نوده

بررسی اثر افزودن اسانس تخم گشنیز بر برخی ویژگی‌های گوشت بره چرخ شده تلقیح شده با لیستریا اینوکوا طی دوره نگهداری

Volume 18, Issue 116, 1400, Pages 161-170

مرضیه امیدی میرزایی; محمد حجتی; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ دانه بالنگوی شهری حاوی اسانس دارچین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی توت‌فرنگی طی انبارمانی

Volume 20, Issue 135, 1402, Pages 59-68

رامین تمجیدی; مصطفی رحمتی جنیدآباد; محمدرضا زارع بوانی

بررسی اثر توان‌های مختلف خشک کن ریز موج بر کیفیت و کمیت اسانس مرزه بختیاری

Volume 14, Issue 66, 1396, Pages 155-145

بهرام حسین زاده سامانی; زهرا لری گویینی; شیدا فصیح زاده

بررسی اثر ضد میکروبی اسانس مرزه (Satureja hortensis L.) بر تعدادی از میکروارگانیسم های بیماری‌زا و عامل فساد

Volume 15, Issue 85, 1397, Pages 393-405

مینا فراهانی; فخری شهیدی; فریده طباطبایی

بررسی تاثیر برداشت دقیق بر کیفیت عرق تولید شده از گیاهان دارویی (مطالعه موردی زوفا (Hyssopus officinalis))

Volume 16, Issue 89, 1398, Pages 325-332

علی صائبی; سعید مینایی; علیرضا مهدویان; محمد تقی عبادی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,488
Article View12,225,384
PDF Download7,301,387