Number of Articles: 21

اثر افزودن مقادیر مختلف کنسانتره نارنج، شهد خرما و شهد توت بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی نارنج

Volume 14, Issue 66, 1396, Pages 304-293

زینب رفتنی امیری; مریم اثنی عشری; رضا فرهمندفر

اثر افزودن موسیلاژ و روغن دانه چیا (Salvia hispanica L) بر ویژگیهای فیزیکی‌وشیمیایی و حسی ماست در طول مدت زمان نگهداری

Volume 19, Issue 132, 1401, Pages 237-249

سیده زهرا سید محمدی فرد; سهیلا زرین قلمی; محسن زندی; مریم پاکپور

اثر دمای پاستوریزاسیون و زمان نگهداری بر ترکیبات زیست فعال نوشیدنی شیر-هویج

Volume 15, Issue 79, 1397, Pages 121-131

صمد بدبدک; جواد حصاری; بیوک آقا فرمانی

اثر شرایط نگهداری بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فارینوگرافی آرد گندم

Volume 13, Issue 51, 1395, Pages 89-102

عفت شهمیری; سید مهدی سیدین اردبیلی; سید ابراهیم حسینی; رویا آقا قلی زاده

اثر مدت زمان نگهداری بر ویژگی های کیفی فرآورده های پودری و قطعات خشک شده سیب زمینی جهت انتخاب بهترین زمان مصرف و رقم مناسب

Volume 7, Issue 25, 1389, Pages 69-83

از سیستم استنتاج فازی-عصبی تطبیقی (انفیس) در مدل‌سازی شرایط نگهداری انگورهای پوشش داده شده با مالتودکسترین حاوی نانوکربنات پتاسیم و عصاره پیراکانتا

Volume 20, Issue 144, 1402, Pages 242-262

مریم ابراهیمی; روح الله کریمی; امیر دارایی گرمه خانی; نرجس آقاجانی; علیرضا شایگان فر

استفاده از عصاره پنیرباد به‌عنوان جایگزین رنت و تأثیر آن بر ویژگی‌های رنگ و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فراپالوده طی دوره نگه‌داری

Volume 17, Issue 99, 1399, Pages 1-13

حسین جوینده; احمد قاسمی; محمد حجتی; بهزاد ناصحی

ایجاد یک سیستم‌ کارشناس برای تعیین ویژگی‌های مورد اندازه‌گیری میوه انگور نگهداری شده در سردخانه با استفاده از منطق فازی

Volume 21, Issue 147, 1403, Pages 70-83

مریم ابراهیمی; روح الله کریمی; امیر دارایی گرمه خانی; نرجس آقاجانی; علیرضا شایگان فر

بررسی تأثیر آنتی اکسیدان های طبیعی کروستین و بیکسین در افزایش مدت ماندگاری پنیرچدار

Volume 18, Issue 115, 1400, Pages 193-202

شهناز خداوردی; تکتم مستقیم; اسماعیل حریریان

بررسی تاثیرات کربناته کردن و آب پرتقال بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی آب هویج پاستوریزه

Volume 5, Issue 17, 1387, Pages 1-8

بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیب اسیدهای چرب کنسرو فسنجان در طی فرایند و زمان ماندگاری

Volume 16, Issue 86, 1398, Pages 273-283

مریم قائد; مریم قراچورلو; بابک غیاثی طرزی

بررسی خصوصیات بافت و ویژگی‌های رنگ پنیر سفید فرآپالوده حاوی کافئین

Volume 21, Issue 156, 1403, Pages 211-225

حسین جوینده; بهروز علیزاده بهبهانی; فاطمه کاظمیان راد

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پنیر فراپالوده‌ی سین‌بیوتیک حاوی پودر آب‌پنیر فراپالایش املاح‌گیری شده و لاکتولوز طی مدت نگهداری

Volume 20, Issue 139, 1402, Pages 149-164

غزال نصرتی; حسین جوینده; محمد حجتی; محمد نوشاد

بهینه‌یابی اثر سطوح مختلف استارتر، مخمر و زمان نگهداری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر با استفاده از روش سطح پاسخ

Volume 16, Issue 86, 1398, Pages 199-211

سهیلا احمدیان مسک; فریده طباطبایی یزدی; سید علی مرتضوی; آرش کوچکی

تأثیر پودر آب‌پنیر فراپالایش و لاکتولوز بر قابلیت زنده‌مانی باکتری‌ بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و ویژگی‌های رنگ و حسی پنیر سین‌بیوتیک فراپالوده

Volume 20, Issue 141, 1402, Pages 238-249

غزال نصرتی; حسین جوینده; محمد حجتی; محمد نوشاد

تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و صمغ فارسی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رنگ ماست هم‌زده کم‌چرب

Volume 21, Issue 155, 1403, Pages 180-197

مرتضی آریامنش; حسین جوینده; محمد حجتی

تأثیر تیمار آنزیمی لیپاز با منشاء گاوی و بزی بر ویژگی‌های رنگ و برخی خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فرآپالوده طی دوره نگهداری

Volume 21, Issue 151, 1403, Pages 209-225

ابوالحسن ثابت صولت; حسین جوینده; محمد حجتی; حسن برزگر

تاثیر انبارمانی بر ثابت دی‌الکتریک دانه، خصوصیات کیفی آرد و رئولوژیکی خمیر دو رقم گندم (تجن و مرودشت)

Volume 16, Issue 96, 1398, Pages 161-173

حسین احمدی چناربن

تاثیر بسته‌بندی پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات اکسید روی بر ماندگاری خرمای مضافتی

Volume 16, Issue 87, 1398, Pages 141-152

ساجده صادقی پور; حمیدرضا اخوان; احمد شاکر اردکانی; فرشته السادات حسینی

تعیین برخی خواص فیزیکوشیمیایی و زمان مناسب نگهداری کنسانتره ارقام توت سفید در استان خراسان

Volume 14, Issue 66, 1396, Pages 186-175

شادی بصیری

تعیین زمان مناسب انبار مانی برخی ارقام گندم به منظور افزایش کیفیت نانوایی

Volume 2, Issue 6, 1384, Pages 9-19

علی بنی اسدی; مجمدحسین عزیزی; محمدعلی سحری

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,975,348
PDF Download6,319,893