Number of Articles: 54

Antimicrobial, antioxidant, hematologic and cytotoxic properties of Lavandula angustifolia essential oil

Volume 12, Issue 4, 2010, Pages 45-58

Tolouollah Ghadri; Seyed Latif Mousavi Gargari; Seyede Maryam Sharafi; Shakiba Darvish Alipour Astaneh; Mohammad Bagher Rezaee

Efficacy of Nitric Oxide and Film Wrapping on Quality Maintenance and Alleviation of Chilling Injury on Pomegranate Fruit

Volume 20, Issue 5, 2018, Pages 1025-1036

F. Ranjbari; F. Moradinezhad; M. Khayyat

Nutritional, Anti-Nutritional, and Antioxidant Properties of Several Wild Almond Species from Iran

Volume 21, Issue 2, 2019, Pages 369-380

M. Hosseinzadeh; A. Moayedi; H. Chudar Moghaddas; K. Rezaei

اثرات سلامتی بخش گیاه Pistacia Atlantica مورد استفاده در موادغذایی: مروری

Volume 21, Issue 155, 1403, Pages 148-169

زینب طارق یاسین الادانی; نوفل الحلفی; مطهره پیرنیا

اثرات ضد اکسیداسیونی عصاره گیاه اوجی(Mentha aquatica) بر فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای فوق سرد(3- درجه سانتیگراد)

Volume 15, Issue 81, 1397, Pages 457-469

زهرا لطیفی; مهدی شریفی سلطانی; امیر رضا شویکلو

اثر پودر تفاله هویج بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان فاقد گلوتن

Volume 16, Issue 86, 1398, Pages 373-385

انیس طالبی; فروغ محترمی; sajad pirsa

اثر دمای طولانی مدت بر روی فعالیت ضداکسایشی، ترکیبات فنولی و رنگ عسل گونه یونجه ایرانی: تجزیه و تحلیل سینتیکی

Volume 17, Issue 103, 1399, Pages 95-107

محمد ملاویسی; عادل بیک بابایی; احسان اکبری; مصطفی شهیدی

اثر روش های استخراج بر خصوصیات ضداکسایشی گیاه اناریجه (affinis pimpinella)

Volume 14, Issue 69, 1396, Pages 169-159

الهام شکوه صارمی; محمد باقر حبیبی نجفی; محمد حسین حدادخداپرست; معصومه بحرینی

اثر روشهای مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ شمعدانی به منظور افزایش زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی فیتوفاگ در دمای 4 درجه سانتی گراد

Volume 15, Issue 81, 1397, Pages 189-199

فاطمه حسینی; سید روح الله جوادیان; سمیه بهرام

اثر عصاره برگ سبز چای در جلوگیری از اکسیداسیون روغن آفتابگردان

Volume 2, Issue 7, 1384, Pages 61-70

اثر مکمل ویتامینC بر سمیت اکسیدانی ناشی از مصرف مزمن اتانول در چشم.

Volume 8, Issue 2, 1396, Pages 75-84

پریسا حسنین; سعید شاکری

اثر ویتامین‌های C و E در افزایش ماندگاری خمیر جلبکی نانوکلروپسیس (Nannochloropsis oculata ) در طول دوره نگهداری در شرایط سرد

Volume 6, Issue 1, 1396, Pages 49-60

معصومه عموزاد خلیلی; عبدالمحمد عابدیان کناری; مسعود رضائی

ارزیابی تاثیر افزودن دی تاگاتوز و اسانس لیمو بر ویژگی‌های کیفی شکلات

Volume 19, Issue 132, 1401, Pages 149-160

مرجان نوری; امیرحسین آگاهی

ارزیابی حسی با استفاده از روش منطق فازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فنل کل در آب میوه حاصل از شاه‌توت نگهداری‌شده به روش انجمادی

Volume 17, Issue 106, 1399, Pages 47-61

حدیث آریایی; داود زارع; پیمان آریایی; سعید میردامادی; شهرام نقی زاده رئیسی

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و تعیین محتوای فنولی اندامهای زعفران

Volume 8, Issue 2, 1396, Pages 160-170

فاطمه زرین کمر; سمیه تاجیک; وحید نیکنام

ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، آنتی اکسیدانی و تعیین ترکیبات فلاونوئیدی عصاره های آبی و الکلی گیاه کنیوال (Allium ampeloprasum )

Volume 21, Issue 151, 1403, Pages 32-44

نیشتمان ستاری; فردین میراحمدی; کامبیز حسن زاده

ارزیابی کارایی رنگ و قدرت آنتی اکسیدانی عصاره آنتوسیانینی پودر پوست انار حاصل از استخراج با حلال

Volume 18, Issue 117, 1400, Pages 197-206

نیلوفر زاهد; رضا اسماعیل زاده کناری; رضا فرهمندفر

استخراج اتانولی و جداسازی حلالی ترکیبات ضد‌اکسیدانی از جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium

Volume 6, Issue 2, 1396, Pages 1-16

مهدی طبرسا; نیلوفر جوکار برازجانی; مسعود رضائی

استخراج و شناسائی گالیک اسید و پروتوکاتکوئیک اسید از عصاره میوه گیاه سماق وتهیه مشتق سیلیله این ترکیبات درجهت افزایش خصلت لیپوفیلی و اثر داروئی آنها

Volume 11, Issue 4, 1399, Pages 1-15

عبدالرضا ابری; سعید حسنخانی

بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ گزنه(L.) Urtica dioica وگل ختمی (L.) Alcea setosa بر فتواکسیداسیون اسیدهای چرب

Volume 21, Issue 146, 1403, Pages 16-27

مهدی حاجی محمدی; اکبر محمدی; فاطمه شیخ محبوبی

بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه پونه (Mentha pulegium) بر پایداری اکسایشی روغن سویا

Volume 16, Issue 92, 1398, Pages 143-152

حورا طریقتی; زینب رفتنی امیری; رضا اسماعیل زاده کناری

بررسی اثرآنتی اکسیدانی مواد غیر قابل صابونی روغن شاهدانه در پایدارسازی روغن سویا

Volume 15, Issue 79, 1397, Pages 229-241

عالمه محمدی; رضا اسماعیل زاده کناری

بررسی اثر استخراجی التراسوند حمام در شرایط مختلف بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره زوفا

Volume 17, Issue 98, 1399, Pages 159-168

حدیث عظیمی نژاد; رضا اسماعیل زاده کناری; زینب رفتنی امیری

بررسی اثر عصاره آبی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا

Articles in Press, Accepted Manuscript, Available Online from 21 November 2016

ایمان خبر; لیلا گلستان

بررسی اثر مارگارین پردازش شده بر میزان نشانه های استرس اکسیداتیو در موش های صحرایی نر جوان

Volume 1, Issue 1, 1389, Pages 45-51

زهرا سالمی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,486
Article View12,037,399
PDF Download7,138,217