Number of Articles: 28

اثر اسانس لعل کوهستان (اولیوریا دیکامبنز ونت) و عصاره آنغوزه (فرولا آسا فواتیدا) بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت سینه ی بوقلمون طی یک ماریناد اسیدی

Volume 19, Issue 126, 1401, Pages 25-37

بابک محمدی; نفیسه زمین دار; محمد مهدی قیصری

استفاده از پرمیت وعصاره ی سنبل الطیب جهت غنی سازی آب پرتقال و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی محصول

Volume 16, Issue 88, 1398, Pages 27-36

درنا سلیمانیان; رسول پیرمحمدی; sajad pirsa; لاله پیاهو

بررسی اثر افزودن پودر هسته خرمای مضافتی و سبوس گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و حسی نان بروتچن

Volume 22, Issue 161, April 1404, Pages 1-23

حیدر جمعه; زهرا امام جمعه

بررسی اثر افزودن گوشت مرغ جداسازی شده به روش مکانیکی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فرآورده گوشتی حرارت دیده تولیدی

Volume 14, Issue 67, 1396, Pages 240-231

بهاره خلیلی فامنین; هدایت حسینی; فرید زایری; کیاندخت قناتی

بررسی اثر عصاره چای سبز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک یزدی

Volume 17, Issue 104, 1399, Pages 27-39

الهه بهرامیان; زهرا لطیفی; مهدی عبادی; زهرا غفوری; مهرنوش ابراهیمی ولدانی

بررسی تاثیرجایگزینی هل با دارچین، جایگزینی کره گیاهی با کره حیوانی و دمای پخت بر خواص فیزیکوشیمیایی سوهان پولکی

Volume 17, Issue 102, 1399, Pages 127-143

آتوسا آخوندی; محمد گلی

بررسی جایگزینی شکر و چربی با عصاره‌ی مالت و اینولین در تولید سیروپ رژیمی به کار رفته در بستنی پروبیوتیک

Volume 18, Issue 114, 1400, Pages 57-71

الناز جانقربان; محمد گلی

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام سیب در منطقه زنجان

Volume 16, Issue 92, 1398, Pages 51-62

ولی ربیعی; رسول حیدرنژاد گیگلو; فرهنگ رضوی

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هسته‌ی خرما

Volume 12, Issue 48, 1394, Pages 153-161

فاطمه شکرالهی; مسعود تقی زاده; آرش کوچکی; محمدحسین حداد خداپرست

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل تولیدی شهر گرمسار در سال 1382

Volume 2, Issue 4, 1384, Pages 35-41

بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی فرآیند خشک کردن کف پوشی قارچ دکمه ای سفید(Agaricusbisporus)

Volume 19, Issue 129, 1401, Pages 41-54

آتنا پاسبان; محبت محبی; هاشم پورآذرنگ; مهدی وریدی; آرزو عباسی

بهینه‌سازی ظرفیت جذب آب و روغن پروتئین عدس سبز رقم بیله‌سوار به روش سطح پاسخ

Volume 19, Issue 133, 1401, Pages 69-78

ملیحه دهقانی; نفیسه زمین‌دار

تأثیر تیمار فراصوت بر ویژگیهای فیزیکی و بافتی گوشت گاو در طی نگهداری در دمای یخچال و پس از رفع انجماد

Volume 15, Issue 84, 1397, Pages 101-109

عبدالرحمن حمزه; فریبا زینالی; هادی الماسی

تاثیر استفاده از پودر گلابی بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کم چرب

Volume 19, Issue 122, 1401, Pages 377-392

فرناز سادات میرعظیمی; مصطفی سلطانی; سوده محمدی

تاثیر جایگزینی ساکارز و آرد گندم با ایزومالت و آرد دانه کینوآ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی پودر کیک کم کالری

Volume 20, Issue 135, 1402, Pages 181-194

آیدا اباذری; مانیا صالحی فر

تاثیر حضور باکتری‌های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم و استرپتوکوکوس ترموفیلوس بر خواص فیزیکوشیمیایی، رنگ سنجی و رئولوژیک شکلات تلخ پروبیوتیک

Volume 18, Issue 119, 1400, Pages 115-131

نیما مباهی

تاثیر نوع بسته بندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در دمای یخچال

Volume 20, Issue 142, 1402, Pages 239-252

ساناز خسروی بچه میر; محمد کاظمیان; محمدحسین عزیزی

تعیین برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پذیرش کلی شیر طعم دار سلامتی بخش حاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما

Volume 13, Issue 54, 1395, Pages 15-24

رؤیا کاظمی زاده; وجیهه فدائی نوغانی

تعیین شرایط مناسب نگهداری گیاه سالیکورنیای تازه

Volume 17, Issue 107, 1399, Pages 1-11

عادل میرمجیدی هشتجین; رضا فامیل مؤمن; نیر اعظم خوش خلق سیما

تولید پاستیل فراسودمند بهار نارنج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن

Volume 19, Issue 132, 1401, Pages 1-15

نفیسه کربلایی اسماعیلی; اکرم آریان فر

خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک و اکسیداسیون آن در شرایط انجماد

Volume 3, Issue 8, 1385, Pages 13-20

خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عسل حاوی عرق شوید به روش پروسه‌ای و بیولوژیکی

Volume 16, Issue 89, 1398, Pages 369-377

سارا خدری; محمد گلی; فروغ مرتضایی نژاد

خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم های آلژینات سدیم خوراکی

Volume 22, Issue 160, March 1404, Pages 131-141

بتول الانصاری; نغم القطروانی; روضه الاعلی

غنی سازی بستنی تولیدی با آرد هسته و گوشته سنجد

Volume 21, Issue 147, 1403, Pages 162-173

آنسه صالحی; زینب رفتنی امیری; علی معتمدزادگان; آسیه حسن زاده

کاربرد روغن بذر چای در تولید مارگارین

Volume 1, Issue 3, 1383, Pages 21-30

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,487
Article View12,213,184
PDF Download7,296,966