Number of Articles: 17

اثر آنزیم‌بری، بسته‌بندی و مدت نگهداری بر محتوی رطوبت و جذب روغن سیب زمینی خشک شده با مایکروویو

Volume 15, Issue 81, 1397, Pages 431-442

شهرزاد شکوری; حمیدرضا توکلی‌پور; سید حمیدرضا ضیاالحق; سید محسن مرتضوی

اثر بسته بندی و پرتو گاما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان صنعتی پرتودیده در مقایسه با فرآیند پخت معمولی

Volume 14, Issue 68, 1396, Pages 145-137

مصطفی کرمی; طیبه حمیدوند; علیرضا اطمینان

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیکیایی، رئولوژیکی و ریزساختار پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو در شرایط مختلف رسیدن

Volume 20, Issue 134, 1402, Pages 47-60

آسیه حسن زاده; زینب رفتنی امیری; مهرناز امینی فر

بررسی تاثیر دما، نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی

Volume 13, Issue 51, 1395, Pages 1-13

رضا طباطبایی کلور; آرش ابراهیمیان; سید جعفر هاشمی

بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر پایداری رنگ کمپوت گیلاس (رقم گیلاس سیاه مشهد)

Volume 6, Issue 20, 1388, Pages 45-51

بررسی جامع عوامل موثر بر افزایش سرانه مصرف میگو در شهر تهران با تکیه بر سازه های نگرش و تصمیم به خرید

Volume 16, Issue 93, 1398, Pages 121-134

سهیل ریحانی پول; افشین عادلی; علیرضا عالیشاهی

بررسی خواص کیفی مغز بادام وحشی واریته Amygdalus scoparia تحت شرایط مختلف بسته بندی و نگهداری ناصر صداقت 1 ، سمانه پژوهان مهر2

Volume 11, Issue 43, 1393, Pages 11-23

تاثیر بسته بندی نانوکامپوزیتهای زیست تخریب پذیر بر پایه پلی اتیلن- نشاسته- نانورس بر خصوصیات فیزیکوشیمایی قارچ دکمه ای

Volume 15, Issue 76, 1397, Pages 335-329

مهناز بنایان کرمانی; الهام مهدیان; رضا کاراژیان

تاثیر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره میوه سماق و نانوذرات مس بر افزایش ماندگاری گوشت چرخ شده گوساله

Volume 20, Issue 137, 1402, Pages 100-110

محمدرضا پژوهی الموتی; بهناز بازرگانی گیلانی; فرزانه ایزدی

تاثیر نوع بسته بندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در دمای یخچال

Volume 20, Issue 142, 1402, Pages 239-252

ساناز خسروی بچه میر; محمد کاظمیان; محمدحسین عزیزی

تبیین الگوی مصرف و ارزیابی رفتار خریداران و مصرف کنندگان کنسرو ماهی تن در استان مازندران با استفاده از نظریه رفتار برنامه ریزی شده

Volume 22, Issue 158, January 1404, Pages 15-30

سهیل ریحانی پول; سکینه یگانه; شبنم حقیقت خواجوی; محمد خلیلی

تعیین شرایط مناسب نگهداری گیاه سالیکورنیای تازه

Volume 17, Issue 107, 1399, Pages 1-11

عادل میرمجیدی هشتجین; رضا فامیل مؤمن; نیر اعظم خوش خلق سیما

خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم زیست‌فعال کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس‌های زنیان و مورد و تاثیر آن بر ماندگاری گوشت بوقلمون

Volume 18, Issue 111, 1400, Pages 233-250

اکرم سادات فیاضی; مهناز هاشمی روان; نرجس جنتی ها; مریم مصلحی شاد

شناسایی جامع اولویت ها و تحلیل رفتار خریداران ماهی بسته بندی در شهر تهران با استفاده مدل سازی معادلات ساختاری

Volume 21, Issue 147, 1403, Pages 1-15

سکینه یگانه; سهیل ریحانی پول

ماندگاری و برخی خصوصیات کیفی فلفل دلمه‌ای (capsicum annum L.) بسته‌بندی شده در اتمسفر اصلاح شده

Volume 16, Issue 90, 1398, Pages 153-161

محمد سیاری; صبا صادقی; مصطفی کرمی

مطالعه اثر زمان و دما بر جذب مواد طعمی در سیستم های مدلی نوشابه توسط لاک قوطی بسته بندی

Volume 2, Issue 7, 1384, Pages 53-59

مقایسه تاثیر اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت تازه و سرد گوسفند، بسته‌ بندی شده به صورت معمولی و در خلا

Volume 1, Issue 1, 1383, Pages 37-44

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,976,645
PDF Download6,320,139