Number of Articles: 8

اثرات تیمار فراصوت بر ویژگی‌های ظاهری برش‌های سیب در طول آبگیری اسمزی

Volume 20, Issue 140, 1402, Pages 113-124

فخرالدین صالحی; رعنا چراغی

اثر پوشش خوراکی تهیه شده از صمغ دانه مرو بر سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش‌های بادمجان طی فرآیند سرخ کردن

Volume 18, Issue 114, 1400, Pages 121-131

محمدامین اسدنهال; فخرالدین صالحی; مجید رسولی

بررسی تأثیر صمغ‌ فارسی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های حسی، رنگ و میکروبی پنیر سفید فراپالوده نیم‌چرب طی دوره نگهداری سرد

Volume 21, Issue 156, 1403, Pages 92-109

آمنه حبیبی; حسین جوینده

بررسی تغییرات رنگ سیب زمینی در حین سرخ کردن در حمام روغن

Volume 1, Issue 1, 1383, Pages 7-14

بررسی خصوصیات بافت و ویژگی‌های رنگ پنیر سفید فرآپالوده حاوی کافئین

Volume 21, Issue 156, 1403, Pages 211-225

حسین جوینده; بهروز علیزاده بهبهانی; فاطمه کاظمیان راد

تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و صمغ فارسی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رنگ ماست هم‌زده کم‌چرب

Volume 21, Issue 155, 1403, Pages 180-197

مرتضی آریامنش; حسین جوینده; محمد حجتی

تأثیر تیمار آنزیمی لیپاز با منشاء گاوی و بزی بر ویژگی‌های رنگ و برخی خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فرآپالوده طی دوره نگهداری

Volume 21, Issue 151, 1403, Pages 209-225

ابوالحسن ثابت صولت; حسین جوینده; محمد حجتی; حسن برزگر

تجلی تعادل در صورت متکثر نور واحد در پنجره های ارسی شبستان مسجد نصیرالملک

Volume 12, Issue 2, 1401, Pages 21-45

سها پورمحمد; سید مصطفی مختاباد امرءی; فرح حبیب

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,962,968
PDF Download6,316,583