Number of Articles: 50

آنالیز پروتئومیک گلیادین و اثر آن روی ویژگی های تکنولوژیکی نان مسطح

Volume 15, Issue 81, 1397, Pages 325-333

رویا آقاقلی زاده; مهدی کدیور; محمد حسین عزیزی; مرتضی زاهدی; محمدرضا رحیمی نژاد

اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی ریزپوشانی عصاره چای سبز در نانوذرات کیتوزان بر روی ماندگاری سوریمی

Volume 20, Issue 140, 1402, Pages 193-217

فاطمه پیران; ژاله خوشخو; سید ابراهیم حسینی; محمد حسین عزیزی

اثر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فارینوگرافی و کیفی ماکارونی بدون گلوتن

Volume 13, Issue 59, 1395, Pages 123-132

فرشته شکری; مانیا صالحی فر; محمد حسین عزیزی

اثر میکروکپسولاسیون آنزیم فیتاز و آلفا آمیلاز بر ویژگی های شیمیایی،فیزیکی،میکروبی و حسی نان تست سبوس دار

Volume 19, Issue 124, 1401, Pages 79-90

زکریا حسینچی قره آغاج; محمد حسین عزیزی تبریززاد; غلامحسن اسدی; رضا عزیزی نژاد

ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیر ترش مایع

Volume 13, Issue 60, 1395, Pages 115-124

امین سرفراز; محمد حسین عزیزی; زهره حمیدی اصفهانی; علی ظفری

ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی ژلاتین-کربوکسی‌متیل‌سلولز و بهینه سازی فرمولاسیون به روش دی-اپتیمال

Volume 14, Issue 71, 1396, Pages 299-308

میلاد رنجبر; محمدحسین عزیزی; عادل میرمجیدی هشتجین

ارزیابی ، طبقه بندی و تعیین ضرایب همبستگی بین ویژگیهای گندم های ایرانی

Volume 13, Issue 53, 1395, Pages 193-185

رویا آقاقلی زاده; محمد حسین عزیزی; مهدی سیدین; گیتی شرفی

ارزیابی و بهینه سازی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته- رس

Volume 12, Issue 49, 1394, Pages 93-101

حسن برزگر; محمد حسین عزیزی; محسن برزگر; زهره حمیدی اصفهانی

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی بدون گلوتن حاوی اینولین

Volume 19, Issue 130, 1401, Pages 111-120

پریا کلانی; سارا جعفریان; محمد حسین عزیزی; غلامحسن اسدی; لیلا روزبه نصیرایی

بررسی اثرات استفاده از آرد نول، سمولیناو نسبت های مخلوط آنها برویژگی کیفی ماکارونی تولیدی

Volume 13, Issue 61, 1395, Pages 149-141

پریسا صائمی; مانیا صالحی فر; محمد حسین عزیزی; رضا افشین پژوه

بررسی اثرات صمغ گوار بر خصوصیات حسی و بافتی مافین تهیه شده از آرد برنج

Volume 15, Issue 78, 1397, Pages 205-216

نسترن زارعی; زهرا امام جمعه; محمدحسین عزیزی

بررسی اثر بازدارندگی عصاره پوست انار بر تشکیل محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته در سامانه های مدل

Volume 21, Issue 151, 1403, Pages 174-185

اقدس تسلیمی; Mohsen Barzegar; محمد علی سحری; محمد حسین عزیزی

بررسی اثر پری‌بیوتیک‌های بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر

Volume 13, Issue 50, 1395, Pages 183-193

زهرا محبی; عزیز همایونی راد; محمد حسین عزیزی; محمد اصغری جعفرآبادی; رضا افشین پژوه

بررسی اثر جایگزینی اینولین و پودر چای سبز بر فاکتورهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماکارونی

Volume 14, Issue 68, 1396, Pages 155-147

فرحناز رحیمی نژاد; محمد حسین عزیزی

بررسی اثر خرد کردن ریز بر ترکیب فیزیکوشمیایی و محتوی فیبر سبوس گندم

Volume 15, Issue 74, 1397, Pages 84-77

امین سرفراز; محمد حسین عزیزی; حسن احمدی گاولیقی; محسن برزگر

بررسی اثر عصاره آبی دانه انگور در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی خصوصیات شیمیایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکا در طی دوره نگهداری در یخچال

Volume 20, Issue 143, 1402, Pages 13-29

سپیده سلیمانفلاح; ژاله خوشخو; ابراهیم حسینی; محمدحسین عزیزی تبریززاد

بررسی تأثیر بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه، بر ویژگی‌های حسی و شیمیایی کیک روغنی

Volume 14, Issue 72, 1396, Pages 133-153

امیر جعفرنژادی ماسوله; اورنگ عیوض زاده; محمد حسین عزیزی

بررسی تاثیرات میزان نشاسته آسیب دیده در آرد بر کیفیت ماکارونی تولیدی

Volume 13, Issue 60, 1395, Pages 199-208

نسیم سالور; مانیا صالحی فر; محمد حسین عزیزی; رضا افشین پژوه

بررسی تاثیر پوشش های خوراکی با پایه زانتان،کربوکسی متیل سلولز و آلژینات سدیم بر میزان افزایش ماندگاری نان باگت

Volume 13, Issue 59, 1395, Pages 133-141

علی اکبر قادری; سولماز صارم نژاد; محمد حسین عزیزی

بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرین‌کننده استویوزید و عصاره خرما بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک‌های اسفنجی

Volume 13, Issue 60, 1395, Pages 61-79

عماد احمدی; یحیی مقصودلو; محمد حسین عزیزی; مهران اعلمی; محمد قربانی

بررسی خاصیت ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده کینوا بر روی باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا انتریکا

Volume 16, Issue 91, 1398, Pages 315-322

مینا مهدوی یکتا; لیلا نوری; محمد حسین عزیزی

بررسی ظرفیت گرمایشی واکنش زئولیت A3 و آب در سیلندر خود گرم شونده جهت گرم کردن نوشیدنی‌ها

Volume 19, Issue 129, 1401, Pages 13-22

حانیه عامری; محمدحسین عزیزی; آزاده سلیمی

بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در فست فودهای شهر تهران

Volume 18, Issue 118, 1400, Pages 181-188

شایسته حسین آبادی; محمد حسین عزیزی; نرگس مورکی

بررسی و تعیین خصوصیات رئولوژیکی حلوای صبحانه ای تهیه شده ازپسته وخرما

Volume 14, Issue 62, 1396, Pages 180-167

محمد حسین عزیزی; سپیده خراسانی

بررسی و مقایسه تأثیر نوع قالب‌، نوع آرد و دمای خشک کردن بر روی خصوصیات تکنولوژیکی و کیفی پاستا

Volume 17, Issue 102, 1399, Pages 103-115

متین یحیوی; لیلا کمالی روستا; محمد حسین عزیزی; مهدی امینی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,974,660
PDF Download6,319,706