Number of Articles: 14

افزایش کیفیت و ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی منجمد کردن و صمغ ریحان

Volume 14, Issue 71, 1396, Pages 251-258

زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی; تکتم هجرانی; مهدی قیافه داوودی

بررسی اثر افزودن آرد سویا و ذرت پیش تیمار شده با فراصوت بر خواص کیفی ناگت مرغ

Volume 12, Issue 49, 1394, Pages 177-186

سپیده یوسف زاده ثانی; اسماعیل عطایی صالحی; زهرا شیخ الاسلامی

بررسی اثر پودر شیر سویا به‏عنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم

Volume 13, Issue 61, 1395, Pages 86-77

فریبا نقی‏ پور; بهاره صحرائیان; محمد باقر حبیبی نجفی; مهدی کریمی; محمد حسین حداد خداپرست; زهرا شیخ الاسلامی

بررسی اثر عصاره چوبک و صمغ ریحان بر بافت و ظاهر اشترودل حاصل از خمیر منجمد

Volume 14, Issue 71, 1396, Pages 159-169

زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی; مهدی قیافه داودی; بهاره صحرائیان

بررسی امکان مشروط نمودن دانه گندم با امواج فراصوت و تأثیر آن بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و تصویری نان بربری

Volume 14, Issue 71, 1396, Pages 291-298

شهره شیرزائی; زهرا شیخ الاسلامی; اسماعیل عطایی صالحی

بررسی تاثیر افزودن آرد سنگینک (latirus sativus) بر ویژگی های حسی، فیزیکو شیمیایی و بیاتی نان بربری

Volume 13, Issue 51, 1395, Pages 213-224

رضا صفا; زهرا شیخ الاسلامی; اسماعیل عطایی صالحی

بررسی ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانه‏ی گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع

Volume 14, Issue 62, 1396, Pages 122-115

مهدی قیافه داودی; مهدی کریمی; زهرا شیخ الاسلامی; بهاره صحرائیان; فریبا نقی‏ پور

تأثیر رقم و آرد مالت تهیه شده از گندم بر بهبود خواص تکنولوژیک و حسی نان قالبی

Volume 13, Issue 50, 1395, Pages 1-10

زهرا شیخ الاسلامی

تأثیر زمان بخار دادن و پخت بر ماندگاری و بهبود کیفیت نان ترکیبی (گندم – سورگوم)

Volume 12, Issue 47, 1394, Pages 87-96

بهاره صحرائیان; لادن دهقان تنها; زهرا شیخ الاسلامی; فریبا نقی‏ پور

تأثیر ژل امولسیفایرحاوی داتم و منوگلیسرید بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی

Volume 14, Issue 70, 1396, Pages 159-170

مریم قنادرضایی; اکرم آریان فر; زهرا شیخ الاسلامی

تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارنده‏ی طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک، حسی و میکروبی کیک روغنی

Volume 13, Issue 50, 1395, Pages 133-143

سونیا افشاریان طرقبه; زهرا شیخ الاسلامی; اسماعیل عطایی صالحی

تعیین همبستگی بین آزمونهای دستگاهی و پردازش تصویر با آزمونهای حسی در نان باگت

Volume 14, Issue 71, 1396, Pages 73-81

معصومه صحراگرد; زهرا شیخ الاسلامی; ریحانه احمدزاده قویدل

تولید کیک روغنی حاوی آرد گندم کامل با استفاده از اصلاح شیمیایی و آنزیمی فرمولاسیون

Volume 22, Issue 162, May 1404, Pages 171-184

زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی; بهاره صحرائیان; مجتبی هادیان

کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند

Volume 14, Issue 73, 1396, Pages 1-12

مهدی کریمی; زهرا شیخ الاسلامی; بهاره صحرائیان; مهدی قیافه داودی; فریبا نقی پور

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,976,419
PDF Download6,320,089