Number of Articles: 7

اثر اسانس لعل کوهستان (اولیوریا دیکامبنز ونت) و عصاره آنغوزه (فرولا آسا فواتیدا) بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت سینه ی بوقلمون طی یک ماریناد اسیدی

Volume 19, Issue 126, 1401, Pages 25-37

بابک محمدی; نفیسه زمین دار; محمد مهدی قیصری

افزایش عمر نگهداری جوانه گندم به کمک صمغ‌های گوار، کربوکسی متیل سلولز و فارسی به روش درون‌پوشانی از نوع خشک کن انجمادی

Volume 21, Issue 146, 1403, Pages 28-41

یاسمین خیامباشی; محمد گلی; نفیسه زمیندار

بررسی کینتیک غیر فعال کردن آنزیم پلی فنول اکسیداز آب هویج در اثر حرارت دهی اهمیک

Volume 21, Issue 153, 1403, Pages 63-75

فایزه براتی; نفیسه زمین‌دار; سیدرامین رفیعایی

بهینه سازی ظرفیت امولسیون کنندگی و پایداری امولسیون پروتئین سبوس گندم

Volume 22, Issue 165, 1404, Pages 33-43

صبا صابریان بروجنی; نفیسه زمین دار

بهینه‌سازی ظرفیت جذب آب و روغن پروتئین عدس سبز رقم بیله‌سوار به روش سطح پاسخ

Volume 19, Issue 133, 1401, Pages 69-78

ملیحه دهقانی; نفیسه زمین‌دار

بهینه‌سازی ویژگی‌ عملکردی پایداری کف پروتئین نخود کابلی رقم آنا

Volume 22, Issue 158, January 1404, Pages 31-47

هانیه رضایی برزانی; نفیسه زمین دار

مطالعه اثر حرارت‌دهی اهمیک و حمام آب بر بقای اشرشیاکلی در آب هویج

Volume 22, Issue 158, January 1404, Pages 50-62

سیدرامین رفیعایی; نفیسه زمین دار

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,488
Article View12,223,461
PDF Download7,300,793