Number of Articles: 7

اثر پوشش خوراکی ژلاتین - اسانس نعناع (Mentha spicata) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد

Volume 18, Issue 118, 1400, Pages 249-261

زهرا فرهادوند; علی فضل آرا; مریم قادری قهفرخی; مهدی پورمهدی بروجنی

بررسی اثر اسانس رزماری در فرم‌های نانوامولسیون و آزاد بر ماندگاری فیله مرغ نگهداری شده در یخچال

Volume 19, Issue 125, 1401, Pages 381-394

احمد موالی زاده; علی فضل آرا; مهدی پورمهدی; ندا باورصاد

بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس زیره سبز بر ماندگاری گوشت گاو در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

Volume 17, Issue 104, 1399, Pages 79-91

آرزو فتاحیان; علی فضل آرا; سیاوش مکتبی; مهدی پورمهدی بروجنی; ندا باورصاد

بررسی پایداری فیزیکی و شیمیایی نانوامولسیون امگا3 و اثر ضدباکتریایی آن بر دو باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و سودوموناس آئروجینوزا

Volume 19, Issue 128, 1401, Pages 119-131

زهرا غفوری; علی فضل آرا; مهدی پورمهدی بروجنی; ندا باورصاد

بررسی فعالیت ضدقارچی اسانس بادرشبو (Dracocephalum moldavica) و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک نیستاتین علیه تعدادی از سویه‌های قارچی

Volume 21, Issue 156, 1403, Pages 226-240

میترا قدسی شیخ جان; علی فضل آرا; محمد حجتی; بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس بادرشبو (Dracocephalum moldavica) و برهمکنش آن با برخی آنتی‌بیوتیک‌های رایج درمانی علیه تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا

Volume 21, Issue 156, 1403, Pages 150-166

میترا قدسی شیخ جان; علی فضل آرا; محمد حجتی; بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی مقایسه‌ای آلودگی به کلی‌فرم و اشرشیا‌‌کلی در مواد غذایی با استفاده از محیط‌های کروموژن مختلف و ارزیابی آن‌ها با روش مرجع

Volume 17, Issue 103, 1399, Pages 191-200

لیلا سهرابی; علی فضل آرا; مهدی پورمهدی بروجنی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,486
Article View12,041,318
PDF Download7,139,621