Number of Articles: 9

ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و عملکردی پروتئین جوانه کلم بروکلی هیدرولیز شده به روش هیدرولیز آنزیمی

Volume 22, Issue 166, September 1404, Pages 161-179

امین جرجانی; لیلا نجفیان; محمد فارسی; سید احمد شهیدی

بررسی اثر پاداکسندگی عصاره برگ رزماری نانوریزپوشانی شده در صمغ دانه ریحان بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان و خصوصیات حسی خلال سیب زمینی سرخ شده در آن

Volume 19, Issue 128, 1401, Pages 133-146

سیده زینب جعفری; سارا جعفریان; محمد حجتی; لیلا نجفیان

بررسی مقایسه ای ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی هیدرولیزهای پروتئینی سارکوپلاسمیک و میوفیبریلار گربه ماهی (Pangasius sutchi) توسط هیدرولیز آنزیمی

Volume 19, Issue 130, 1401, Pages 213-226

لیلا نجفیان

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فراسودمند غنی شده با آرد جو جوانه‌زده و پودر تفاله انگور قرمز

Volume 22, Issue 166, September 1404, Pages 192-212

رقیه کاظمی کلاکی; لیلا نجفیان; رضا دین پناه

بررسی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیتی پلی لاکتیک اسید-نانو سلولز حاوی باکتری‌ پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی

Volume 21, Issue 147, 1403, Pages 34-44

معصومه خانجانی; پیمان آریایی; لیلا نجفیان; مهرو اسماعیلی

تأثیرآلبومین سفیده تخم مرغ و صمغ های دانه ریحان، قدومه شهری، شاهی و مرو بر شاخص های فیزیکی کف آب کرفس

Volume 16, Issue 92, 1398, Pages 63-72

حدیثه باقری دادوکلائی; علی معتمدزادگان; لیلا نجفیان

تاثیر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب

Volume 18, Issue 121, 1400, Pages 1-11

نسیم الماسی; جعفر محمد زاده میلانی; لیلا نجفیان

تاثیر فیلم نانوکامپوزیتی بر پایه پلی‌لاکتیک اسید/پلی‌کاپرولاکتون تقویت شده با نانوذرات TiO2 و نانوکپسول اسانس ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فراپالایش

Volume 22, Issue 161, April 1404, Pages 297-308

سحر خان احمدلو; لیلا نجفیان; اسماعیل قاسمی; نوید نعیمیان

شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی شیره خرمالو وحشی(خرمندی)

Volume 17, Issue 100, 1399, Pages 151-163

مائده کلبادی نژاد; لیلا نجفیان

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,486
Article View12,029,963
PDF Download7,135,567