Number of Articles: 9

اثرات بسته بندی با فیلم پلی‌اتیلنی پوشش‌دهی شده با منتول و کارواکرول بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و حسی پنیر موزارلای کم‌رطوبت

Volume 20, Issue 137, 1402, Pages 60-73

الهه جهدکاران; ابراهیم حسینی; عبدالرضا محمدی نافچی; لیلا نوری

اثر بسته بندی فعال بر مبنای فیلم‌های پلی‌اتیلنی/پروپیلنی حاوی تیمول بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری سالاد فصل

Volume 18, Issue 116, 1400, Pages 67-80

دینا سادات موسویان; عبدالرضا محمدی نافچی; لیلا نوری

ارزیابی فرآیندهای شستشو و حرارت بر میزان باقیمانده سموم آفت کش انتخابی در برنج با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع- طیف سنج جرمی

Volume 19, Issue 126, 1401, Pages 343-359

زهره مردانی; لیلا نوری; فرزاد پیرویان; عطاءاله شکوری

بررسی اثر اسید کافئیک و اسید تانیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، مورفولوژیکی و استحکام هیدروژل تهیه شده از ژلاتین ماهی سردآبی

Volume 18, Issue 111, 1400, Pages 267-277

الناز پارسایی; عبدالرضا محمدی نافچی; لیلا نوری

بررسی تاثیر پیش تیمار آب نمک و دمای خشک کردن بر خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین استخراجی از کنجاله کنجد

Volume 19, Issue 127, 1401, Pages 359-370

مریم رضایی; لیلا نوری; محمد دانشی; عبدالرضا محمدی نافچی; فریبرز ناهیدی

بررسی خاصیت ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده کینوا بر روی باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا انتریکا

Volume 16, Issue 91, 1398, Pages 315-322

مینا مهدوی یکتا; لیلا نوری; محمد حسین عزیزی

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیت بر پایه وی پروتئین ایزوله و پکتین حاوی نانو ذرات اکسید مس و رنگدانه چغندر لبویی (بتانین)

Volume 19, Issue 122, 1401, Pages 71-82

زهرا شباهنگ; لیلا نوری; عبدالرضا محمدی نافچی

تبیین جامعه شناختی مصرف نان(مورد مطالعه شهروندان ساکن در مناطق 3،7 و 19 شهر تهران)

Volume 18, Issue 119, 1400, Pages 275-292

بیژن زارع; صلاح الدین قادری; لیلا نوری; محمدرضا سابقی

تولید آب آناناس پروبیوتیک با ریزپوشانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم توسط صمغ‌های کیتوزان و کتیرا

Volume 18, Issue 118, 1400, Pages 189-200

صبا صباغ پور لنگرودی; لیلا نوری; محمدحسین عزیزی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,974,353
PDF Download6,319,630