Number of Articles: 11

بررسی امکان ابررسی امکان افزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلی‌ال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیرفزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلی‌ال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیر

Volume 18, Issue 115, 1400, Pages 299-309

مهدی قیافه داودی; مهدی کریمی; فریبا نقی پور; زهرا شیخ الاسلامی

بررسی امکان افزایش ماندگاری دونات تخمیری با استفاده از فیلم ‌های خوراکی سلولزی

Volume 22, Issue 163, June 1404, Pages 242-256

Mehdi Davoodi; مهدی کریمی; فریبا نقی پور; علیرضا رحمانیان

بررسی امکان تولید میان‌وعده‌های غذایی سالم بر پایه غلات با افزودن نشاسته مقاوم نوع سه

Volume 20, Issue 138, 1402, Pages 133-146

Mehdi Davoodi; مهدی کریمی; فریبا نقی پور; زهرا شیخ الاسلامی

بررسی امکان جایگزینی ساکارز با آرد مالت آنزیمی سورگوم درکیک برنجی بدون گلوتن

Volume 19, Issue 131, 1401, Pages 247-259

بهاره صحرائیان; سیدعلی مرتضوی; مهدی کریمی; فریده طباطبایی یزدی; محبت محبی

بررسی تأثیر آرد تریتیکاله و پودر و اسانس زنجبیل در تولید کلوچه فراسودمند

Volume 18, Issue 120, 1400, Pages 365-378

زهرا شیخ الاسلامی; بهاره صحراییان; مهدی کریمی

بررسی تأثیر سیستم‌های پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی)

Volume 16, Issue 90, 1398, Pages 353-364

مهدی قیافه داودی; مهدی کریمی; فریبا نقی پور; زهرا شیخ الاسلامی; عادل میرمجیدی; ریحانه احمدزاده قویدل

بهینه سازی فرمولاسیون تورتیلا حاوی پودر آب پنیر و آرد سویا توسط روش طرح مخلوط رئوس انتهایی

Volume 18, Issue 120, 1400, Pages 187-198

نرگس رحیمی; سید مهدی حسینی; مهدی کریمی

تاثیر افزودن آرد اکسترود شده، صمغ‌های هیدروکسی‌پروپیل‌متیل‌سلولز و زانتان بر خصوصیات کیفی نان فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و ذرت

Volume 17, Issue 101, 1399, Pages 45-57

مسعود یقبانی; آرش کوچکی; مهدی کریمی; سید علی مرتضوی; الناز میلانی

تاثیر افزودن صمغ بالنگوشیرازی بر ویژگی های تکنولوژیکی و حسی نان قالبی بدون گلوتن بر پایه آرد ذرت

Volume 19, Issue 128, 1401, Pages 105-118

مهدی جلالی; زهرا شیخ الاسلامی; امیر حسین الهامی راد; محمدحسین حدادخداپرست; مهدی کریمی

تولید کیک روغنی حاوی آرد گندم کامل با استفاده از اصلاح شیمیایی و آنزیمی فرمولاسیون

Volume 22, Issue 162, May 1404, Pages 171-184

زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی; بهاره صحرائیان; مجتبی هادیان

جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگی‌های تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور)

Volume 19, Issue 127, 1401, Pages 181-192

مهدی کریمی; زهرا شیخ الاسلامی; بهاره صحراییان; مهدی قیافه داوودی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,971,945
PDF Download6,319,028