Number of Articles: 54

اثر افزودن صمغ دانه چیا بر ویژگی های فیزیکوشیمایی پودر زرشک تولید شده به روش کف پوشی

Volume 16, Issue 90, 1398, Pages 343-351

محمد نوشاد; پریسا قاسمی; سمیرا دهقانی

اثر ضدباکتریایی عصاره سنبله نقره‌ای بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا با روش‌های رقت آگار و سیلندر پلیت

Volume 17, Issue 109, 1399, Pages 33-42

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی

اثر ضدقارچی اسانس‌ مرزه خوزستانی بر آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینه‌را و رایزوپوس استولونیفر عامل پوسیدگی و کپک‌زدگی میوه‌ توت‌فرنگی

Volume 18, Issue 115, 1400, Pages 171-180

مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

اثر ضدمیکروبی اسانس سیر بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زای غذازاد، تعیین ترکیبات شیمیایی و پتانسیل آنتی‌اکسیدانی آن

Volume 16, Issue 91, 1398, Pages 17-29

امیرحسین انصاری پور; محمدامین مهرنیا; محمد نوشاد; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی

اثر ضدمیکروبی عصاره آبی جاشیر بر برخی از گونه‌های قارچی بیماری‌زا و برهمکنش آن با آنتی-بیوتیک نیستاتین

Volume 20, Issue 143, 1402, Pages 140-147

شهاب جلیل سرقلعه; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد حجتی; علیرضا وسیعی; محمد نوشاد

ارزیابی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره آبی گیاه گزنه (Urtica dioica) بر مهار رادیکال‌های آزاد، سنجش محتوای فنول و فلاونوئید کل و تعیین گروه‌های عاملی زیست فعال

Volume 21, Issue 154, 1403, Pages 163-172

پریسا قاسمی; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

ارزیابی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی، فنولی و فلاونوئید کل اسانس درمنه سیبری در شرایط آزمایشگاهی

Volume 22, Issue 165, 1404, Pages 249-260

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد; پریسا قاسمی

ارزیابی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و فعالیت ضدمیکروبی اسانس لرگ بر باکتری های بیماری زا: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی

Volume 21, Issue 151, 1403, Pages 186-196

حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

ارزیابی تأثیر اسانس‌های آویشن شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) و زیره سبز (Cuminum cyminum) روی مدت ماندگاری برگرهای بهینه‌شده با سوریمی

Volume 16, Issue 90, 1398, Pages 187-200

آزاده رشیدی مهر; علی فضل آرا; مهدی زارعی; مهدی پورمهدی بروجنی; محمد نوشاد

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل و فعالیت ضدباکتریایی بابونه آلمانی

Volume 21, Issue 154, 1403, Pages 139-150

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی روغن سیاه‌دانه بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زا و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک کلرامفنیکل

Volume 20, Issue 145, 1402, Pages 111-121

علی زمانپور بروجنی; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا; محمد نوشاد; محمد حجتی

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس پوست پرتقال دزفولی با و بدون آنتی‌بیوتیک‌های درمانی بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا در شرایط آزمایشگاهی

Volume 18, Issue 111, 1400, Pages 159-167

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; حسین جوینده; مصطفی رحمتی جنیدآباد; محسن ابراهیمی همتی کیخواه; میترا قدسی شیخ جان

ارزیابی فعالیت ضد‌میکروبی عصاره آبی گیاه گزنه (Urtica dioica) بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی

Volume 21, Issue 154, 1403, Pages 173-183

پریسا قاسمی; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی، قدرت آنتی‌اکسیدانی، فنولی و فلاونوئید کل عصاره گزنه: یک مطالعه آزمایشگاهی

Volume 19, Issue 125, 1401, Pages 147-156

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; مصطفی رحمتی جنیدآباد

ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس برازمبل بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی

Volume 21, Issue 151, 1403, Pages 149-161

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; حسن برزگر

ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی حنا بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی

Volume 18, Issue 116, 1400, Pages 327-335

حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضد قارچی عصاره اتانولی انجیر بنگالی بر کپک‌های عامل فساد میوه پرتقال طی انبارمانی

Volume 19, Issue 132, 1401, Pages 173-181

مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

ارزیابی ویژگی‌های بافتی پنیر سین‌بیوتیک فراپالوده‌ی حاوی پودر آب‌پنیر فراپالایش املاح‌گیری شده و لاکتولوز

Volume 20, Issue 143, 1402, Pages 108-124

غزال نصرتی; حسین جوینده; محمد حجتی; محمد نوشاد

ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و اثر ضدمیکروبی اسانس آویشن تالشی بر تعدادی از باکتری‌های عامل عفونت و مسمومیت غذایی: یک مطالعه آزمایشگاهی

Volume 20, Issue 145, 1402, Pages 99-110

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی

ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی کنگر فرنگی (Cynara scolymus) بر قارچ‌های عامل پوسیدگی و کپک‌زدگی پس از برداشت میوه توت‌فرنگی

Volume 19, Issue 125, 1401, Pages 369-379

مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

اسانس زولنگ: فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی، فعالیت ضدمیکروبی و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک نالیدیکسیک اسید در شرایط آزمایشگاهی

Volume 18, Issue 118, 1400, Pages 263-271

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی

افزایش پایداری اکسایشی و میکروبی گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست‌فعال حاصل از موسیلاژ بارهنگ صغیر بارگذاری شده با اسانس آویشن باغی

Volume 17, Issue 101, 1399, Pages 1-13

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; سمیرا دهقانی

بررسی اثر اتخاذ استانداردهای آفلاتوکسین شرکای تجاری بر میزان صادرات پسته ایران

Volume 17, Issue 102, 1399, Pages 1-10

عباس میرزایی; مصطفی رحمتی جنیدآباد; محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی اثر افزودن آرد دانه چیای برشته شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری طی انبارمانی

Volume 16, Issue 93, 1398, Pages 63-71

مه رخ حاتمیان; محمد نوشاد; سامان آبدانان مهدی زاده; حسن برزگر

بررسی اثر افزودن اسانس تخم گشنیز بر برخی ویژگی‌های گوشت بره چرخ شده تلقیح شده با لیستریا اینوکوا طی دوره نگهداری

Volume 18, Issue 116, 1400, Pages 161-170

مرضیه امیدی میرزایی; محمد حجتی; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,488
Article View12,222,179
PDF Download7,300,416