Number of Articles: 22

اثر ضدمیکروبی اسانس سیر بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زای غذازاد، تعیین ترکیبات شیمیایی و پتانسیل آنتی‌اکسیدانی آن

Volume 16, Issue 91, 1398, Pages 17-29

امیرحسین انصاری پور; محمدامین مهرنیا; محمد نوشاد; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی

ارزیابی پایداری اکسایشی روغن سویای مخلوط با روغن بنه (Pistacia atlantica)

Volume 19, Issue 130, 1401, Pages 343-354

نسیم دهقان; حسن برزگر; محمدامین مهرنیا; حسین جوینده

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل و فعالیت ضدباکتریایی بابونه آلمانی

Volume 21, Issue 154, 1403, Pages 139-150

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی روغن سیاه‌دانه بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زا و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک کلرامفنیکل

Volume 20, Issue 145, 1402, Pages 111-121

علی زمانپور بروجنی; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا; محمد نوشاد; محمد حجتی

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس پونه بر تعدادی از پاتوژن‌های غذایی و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک‌های جنتامایسین و کلرامفنیکل در شرایط محیط کشت

Volume 16, Issue 97, 1398, Pages 77-87

هادی تناور; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا

ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و پتانسیل ضدمیکروبی عصاره آلوئه‌ورا بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی

Volume 22, Issue 158, January 1404, Pages 172-184

نرگس Narges; محمدامین مهرنیا; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی

اسانس دانه گشنیز (Coriandrum sativum): تعیین ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی

Volume 22, Issue 158, January 1404, Pages 130-143

نرگس Narges; محمدامین مهرنیا; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی

اسانس مینای نیشابوری: قدرت آنتی‌اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر ضدمیکروبی آن بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی

Volume 18, Issue 112, 1400, Pages 189-198

محمدامین مهرنیا; بهروز علیزاده بهبهانی; حسن برزگر; هادی تناور

بررسی اثر اسانس زردچوبه (Curcuma longa l.) بر پایداری اکسایشی روغن سویا

Volume 19, Issue 122, 1401, Pages 335-348

بهاره مجدی; محمدامین مهرنیا; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی اثر روش خشک کردن و نوع حلال بر خصوصیات آنتی اکسیدانی و ترکیب شیمیایی عصاره‌ی میوه انجیر معابد (Ficus religiosa)

Volume 16, Issue 95, 1398, Pages 27-37

محمدامین مهرنیا; نسیم دهقان; مختار حیدری

بررسی اثر مهارکنندگی، کشندگی و برهمکنش عصاره آبی استبرق بر آلترناریا آلترناتا، آلترناریا سولانی، ساکارومایسس سرویزیه و فوزاریوم سولانی در شرایط برون‌تنی

Volume 20, Issue 143, 1402, Pages 204-214

آرمین احمدنژاد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد حجتی; علیرضا وسیعی; محمدامین مهرنیا

بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی اسانس بابونه رومی: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی

Volume 22, Issue 159, February 1404, Pages 55-64

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد; محمدامین مهرنیا

بررسی گروه‌های عاملی، ترکیبات فنولی و فلاوونوئیدی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی اسانس اسطوخودوس لارستانی: یک مطالعه آزمایشگاهی

Volume 18, Issue 119, 1400, Pages 61-76

مینا علادی; محمدامین مهرنیا; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی گروه های عاملی زیست فعال، قدرت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل عصاره فلفل دلمه ای قرمز

Volume 18, Issue 113, 1400, Pages 301-311

پگاه نمازی; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا

بررسی ویژگی‌های حسی و میکروبی ماست عملگرا حاوی عصاره فلفل دلمه‌ای

Volume 20, Issue 145, 1402, Pages 87-98

حسین جوینده; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا

بررسی ویژگی های شیمیایی و ضدمیکروبی اسانس بابونه بهاری بر باکتری‌های سالمونلا تیفی‌موریوم، انتروباکتر ائروژنز، استافیلوکوکوس اورئوس، شیگلا دیسانتری، باسیلوس سرئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز

Volume 22, Issue 159, February 1404, Pages 43-54

محمدامین مهرنیا; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

بهینه سازی استخراج موسیلاژ از دانه میوه "به" به کمک مایکروویو و با استفاده از روش سطح پاسخ

Volume 19, Issue 131, 1401, Pages 101-115

بهاره گودرزی شمس آبادی; محمدامین مهرنیا; محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; حسن برزگر

بهینه‌سازی شرایط استخراج موسیلاژ از گل ختمی( (Althaea officinalisبه کمک امواج مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ

Volume 21, Issue 157, 1403, Pages 176-190

محمدامین مهرنیا; بهروز علیزاده بهبهانی; بهاره گودرزی شمس آبادی

ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضدقارچی اسانس زردچوبه (L. Curcuma longa)

Volume 22, Issue 162, May 1404, Pages 292-306

نوشین جعفری نژاد; حسن برزگر; محمدامین مهرنیا; حسین جوینده; محمد حجتی

جداسازی و شناسایی سویه Limosilactobacillus fermentum ARD2 از ماست محلی و ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضدمیکروبی و ایمنی آن

Volume 21, Issue 154, 1403, Pages 184-201

بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا; حسین جوینده; فاطمه مطوری

شناسایی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس ریحان سبز و برهمکنش آن با آنتی بیوتیک های تتراسایکلین و کلرامفنیکل بر تعدادی از ریزاندامگان عامل عفونت و مسمومیت غذایی

Volume 16, Issue 90, 1398, Pages 113-125

حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا

فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس گشنیز در عصاره آلوئه‌ورا

Volume 22, Issue 158, January 1404, Pages 119-129

نرگس Narges; محمدامین مهرنیا; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,487
Article View12,213,679
PDF Download7,297,137