Number of Articles: 27

اثر ضدمیکروبی اسانس سیر بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زای غذازاد، تعیین ترکیبات شیمیایی و پتانسیل آنتی‌اکسیدانی آن

Volume 16, Issue 91, 1398, Pages 17-29

امیرحسین انصاری پور; محمدامین مهرنیا; محمد نوشاد; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی

اثر ضدمیکروبی عصاره آبی تلخه بر باکتری‌های اشرشیا کلی، سالمونلا تیفی، لیستریا مونوسیتوژنز و باسیلوس سرئوس در شرایط برون‌تنی

Volume 20, Issue 143, 1402, Pages 150-157

حسن برزگر; بهروز Alizadeh Behbahani

ارزیابی اثر باگاس و پلی ساکارید محلول سویا بر ویژگی‌های تصویری دونات

Volume 19, Issue 132, 1401, Pages 387-395

محبوبه داراپور; بهزاد ناصحی; حسن برزگر; حسین جوینده

ارزیابی پایداری اکسایشی روغن سویای مخلوط با روغن بنه (Pistacia atlantica)

Volume 19, Issue 130, 1401, Pages 343-354

نسیم دهقان; حسن برزگر; محمدامین مهرنیا; حسین جوینده

ارزیابی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و فعالیت ضدمیکروبی اسانس لرگ بر باکتری های بیماری زا: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی

Volume 21, Issue 151, 1403, Pages 186-196

حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس پونه بر تعدادی از پاتوژن‌های غذایی و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک‌های جنتامایسین و کلرامفنیکل در شرایط محیط کشت

Volume 16, Issue 97, 1398, Pages 77-87

هادی تناور; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا

ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس برازمبل بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی

Volume 21, Issue 151, 1403, Pages 149-161

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; حسن برزگر

ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی حنا بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی

Volume 18, Issue 116, 1400, Pages 327-335

حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مریم گلی تفتانی بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی

Volume 19, Issue 125, 1401, Pages 195-203

حسن برزگر; حسین جوینده

ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و پتانسیل ضدمیکروبی عصاره آلوئه‌ورا بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی

Volume 22, Issue 158, January 1404, Pages 172-184

نرگس Narges; محمدامین مهرنیا; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی

اسانس دانه گشنیز (Coriandrum sativum): تعیین ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی

Volume 22, Issue 158, January 1404, Pages 130-143

نرگس Narges; محمدامین مهرنیا; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی

اسانس مینای نیشابوری: قدرت آنتی‌اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر ضدمیکروبی آن بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی

Volume 18, Issue 112, 1400, Pages 189-198

محمدامین مهرنیا; بهروز علیزاده بهبهانی; حسن برزگر; هادی تناور

بررسی اثر اسانس زردچوبه (Curcuma longa l.) بر پایداری اکسایشی روغن سویا

Volume 19, Issue 122, 1401, Pages 335-348

بهاره مجدی; محمدامین مهرنیا; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی اثر پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی های کیک اسفنجی

Volume 17, Issue 108, 1399, Pages 31-44

حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; نگین زنگنه; اخلاص عبدالنبی پور

بررسی تاثیر پوشش خوراکی صمغ فارسی بر عمرنگهداری توت فرنگی

Volume 19, Issue 131, 1401, Pages 71-81

مرضیه اسلامی; حسن برزگر; بهزاد ناصحی; محمد نوشاد

بررسی گروه‌های عاملی، ترکیبات فنولی و فلاوونوئیدی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی اسانس اسطوخودوس لارستانی: یک مطالعه آزمایشگاهی

Volume 18, Issue 119, 1400, Pages 61-76

مینا علادی; محمدامین مهرنیا; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی گروه های عاملی زیست فعال، قدرت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل عصاره فلفل دلمه ای قرمز

Volume 18, Issue 113, 1400, Pages 301-311

پگاه نمازی; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا

بررسی ویژگی های شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس شاهسپران: مطالعه در شرایط برون تنی

Volume 21, Issue 151, 1403, Pages 197-208

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد; حسن برزگر

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست هم‌زده سین‌بیوتیک نیم‌چرب حاوی گیاه پنیرک (Malva neglecta) و لاکتولوز

Volume 18, Issue 120, 1400, Pages 353-363

سارا مومن زاده; حسین جوینده; بهروز علیزاده بهبهانی; حسن برزگر

بهینه سازی استخراج موسیلاژ از دانه میوه "به" به کمک مایکروویو و با استفاده از روش سطح پاسخ

Volume 19, Issue 131, 1401, Pages 101-115

بهاره گودرزی شمس آبادی; محمدامین مهرنیا; محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; حسن برزگر

تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر خواص حسی، بافت و ویژگی-های میکروبی پنیر فراپالوده کم‌چرب‌

Volume 20, Issue 139, 1402, Pages 1-12

احلام بوحمید; حسین جوینده; بهروز علیزاده بهبهانی; حسن برزگر

تأثیر تیمار آنزیمی لیپاز با منشاء گاوی و بزی بر ویژگی‌های رنگ و برخی خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فرآپالوده طی دوره نگهداری

Volume 21, Issue 151, 1403, Pages 209-225

ابوالحسن ثابت صولت; حسین جوینده; محمد حجتی; حسن برزگر

تاثیر روش‌های مختلف خشک کردن بر ترکیب شیمیایی و ویژگیهای ضداکسایشی عصاره متانولی برگ زیتون

Volume 16, Issue 97, 1398, Pages 149-159

لیلا حق جو; حسن برزگر; حسین جوینده

ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضدقارچی اسانس زردچوبه (L. Curcuma longa)

Volume 22, Issue 162, May 1404, Pages 292-306

نوشین جعفری نژاد; حسن برزگر; محمدامین مهرنیا; حسین جوینده; محمد حجتی

شناسایی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس ریحان سبز و برهمکنش آن با آنتی بیوتیک های تتراسایکلین و کلرامفنیکل بر تعدادی از ریزاندامگان عامل عفونت و مسمومیت غذایی

Volume 16, Issue 90, 1398, Pages 113-125

حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,968,423
PDF Download6,318,233