Number of Articles: 42

اثر افزودن صمغ‌ فارسی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های بافتی پنیر سفید فراپالوده نیم‌چرب

Volume 21, Issue 156, 1403, Pages 110-124

آمنه حبیبی; حسین جوینده

ارزیابی اثر باگاس و پلی ساکارید محلول سویا بر ویژگی‌های تصویری دونات

Volume 19, Issue 132, 1401, Pages 387-395

محبوبه داراپور; بهزاد ناصحی; حسن برزگر; حسین جوینده

ارزیابی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ بذر شاهی در ترکیب با اسانس میخک بر افزایش عمر انبارمانی توت‌فرنگی

Volume 20, Issue 139, 1402, Pages 190-199

مصطفی رحمتی جنیدآباد; حسین جوینده

ارزیابی اثر متقابل دارویی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی

Volume 17, Issue 104, 1399, Pages 1-11

الناز صفاری سامانی; حسین جوینده; بهروز علیزاده بهبهانی

ارزیابی پایداری اکسایشی روغن سویای مخلوط با روغن بنه (Pistacia atlantica)

Volume 19, Issue 130, 1401, Pages 343-354

نسیم دهقان; حسن برزگر; محمدامین مهرنیا; حسین جوینده

ارزیابی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس گیاهان خوشاریزه Echinophora cinerea Boiss و چای کوهی Stachys lavandulifolia Vahl در شرایط آزمایشگاهی

Volume 13, Issue 52, 1395, Pages 1-12

مریم زارعلی; محمد حجتی; سعید تهموزی دیده بان; حسین جوینده

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس پوست پرتقال دزفولی با و بدون آنتی‌بیوتیک‌های درمانی بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا در شرایط آزمایشگاهی

Volume 18, Issue 111, 1400, Pages 159-167

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; حسین جوینده; مصطفی رحمتی جنیدآباد; محسن ابراهیمی همتی کیخواه; میترا قدسی شیخ جان

ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مریم گلی تفتانی بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی

Volume 19, Issue 125, 1401, Pages 195-203

حسن برزگر; حسین جوینده

ارزیابی ویژگی‌های بافتی پنیر سین‌بیوتیک فراپالوده‌ی حاوی پودر آب‌پنیر فراپالایش املاح‌گیری شده و لاکتولوز

Volume 20, Issue 143, 1402, Pages 108-124

غزال نصرتی; حسین جوینده; محمد حجتی; محمد نوشاد

ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضدباکتریایی و ایمنی سویهLacticaseibacillus rhamnosus JCM 1136

Volume 21, Issue 149, 1403, Pages 223-240

بهروز علیزاده بهبهانی; حسین جوینده; پگاه نمازی

استخراج پلی‌ساکارید محلول در آب از قارچ خوراکی صدفی به‌کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن

Volume 16, Issue 89, 1398, Pages 85-100

حسین جوینده; زهرا حاجی ابراهیمی فروشانی

استفاده از عصاره پنیرباد به‌عنوان جایگزین رنت و تأثیر آن بر ویژگی‌های رنگ و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فراپالوده طی دوره نگه‌داری

Volume 17, Issue 99, 1399, Pages 1-13

حسین جوینده; احمد قاسمی; محمد حجتی; بهزاد ناصحی

بررسی اثر اینولین بر زنده‌مانی سویه لاکتوباسیلوس فرمنتوم 17-4 در بستنی عملگرا و ارزیابی ویژگی‌های میکروبی و فیزیکوشیمیایی آن

Volume 18, Issue 113, 1400, Pages 91-100

حسین جوینده; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

بررسی پتانسیل استفاده از آرد کینوا در تهیه دسر لبنی فراسودمند

Volume 21, Issue 157, 1403, Pages 205-219

نادیا آریاپور; محمد حجتی; حسین جوینده; محمد نوشاد

بررسی تأثیر اسانس مرزه باغی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و زنده‌مانی باکتری‌های آغازگر ماست قالبی

Volume 15, Issue 83, 1397, Pages 87-99

حسین جوینده; فرزانه کوراوند

بررسی تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز در شیر بر خواص فیزیکی پودر شیر کم‌چرب

Volume 14, Issue 66, 1396, Pages 143-131

حمیده نامور; مهرداد نیاکوثری; محمد حجتی; حسین جوینده

بررسی تأثیر صمغ‌ فارسی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های حسی، رنگ و میکروبی پنیر سفید فراپالوده نیم‌چرب طی دوره نگهداری سرد

Volume 21, Issue 156, 1403, Pages 92-109

آمنه حبیبی; حسین جوینده

بررسی تاثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال

Volume 15, Issue 82, 1397, Pages 167-176

کریم نصرت الهی; حسن برزگر; حسین جوینده; محمدرضا قربانی

بررسی خصوصیات بافت و ویژگی‌های رنگ پنیر سفید فرآپالوده حاوی کافئین

Volume 21, Issue 156, 1403, Pages 211-225

حسین جوینده; بهروز علیزاده بهبهانی; فاطمه کاظمیان راد

بررسی خصوصیات رنگ و فعالیت ضداکسیدانی نان بربری تحت تاثیر افزودن کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا

Volume 15, Issue 82, 1397, Pages 281-293

زهرا توان; محمد حجتی; بهزاد ناصحی; حسین جوینده

بررسی ویژگی‌های حسی و میکروبی ماست عملگرا حاوی عصاره فلفل دلمه‌ای

Volume 20, Issue 145, 1402, Pages 87-98

حسین جوینده; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پنیر فراپالوده‌ی سین‌بیوتیک حاوی پودر آب‌پنیر فراپالایش املاح‌گیری شده و لاکتولوز طی مدت نگهداری

Volume 20, Issue 139, 1402, Pages 149-164

غزال نصرتی; حسین جوینده; محمد حجتی; محمد نوشاد

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست هم‌زده سین‌بیوتیک نیم‌چرب حاوی گیاه پنیرک (Malva neglecta) و لاکتولوز

Volume 18, Issue 120, 1400, Pages 353-363

سارا مومن زاده; حسین جوینده; بهروز علیزاده بهبهانی; حسن برزگر

بررسی ویژگی‌های فیزیکی کیک بدون گلوتن حاوی پودر هسته انار و آنزیم ترانس گلوتامیناز

Volume 15, Issue 84, 1397, Pages 315-324

حسین جوینده; زینب سعیدی; بهزاد ناصحی

بهبود ویژگی‌های رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب فراپالوده از طریق تلفیق پروتئین‌های تغلیظ شده آب‌پنیر و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز

Volume 14, Issue 67, 1396, Pages 298-285

عرفان دانش; حسین جوینده; مصطفی گودرزی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,965,903
PDF Download6,317,262