Number of Articles: 13

اثر ازن بر انبارمانی و برخی خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه‌ای

Volume 16, Issue 90, 1398, Pages 177-185

مصطفی کرمی; محمد سیاری; صبا صادقی

اثر پیش‌تیمار فراصوت در توان‌ها و دماهای مختلف بر فرآیند خشک‌شدن زغال‌اخته

Volume 20, Issue 134, 1402, Pages 109-118

معین اینانلودوقوز; فخرالدین صالحی; مصطفی کرمی; اشرف گوهری اردبیلی

بررسی جایگزینی تخم‌مرغ با آرد سویا و صمغ دانه اسفرزه در کیک برنجی بدون گلوتن

Volume 20, Issue 143, 1402, Pages 62-77

پانیذ یگانه; آریو امامی فر; مصطفی کرمی; فخرالدین صالحی

بررسی خواص بافتی و حسی ماستهای تولیدی توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای گوسفندی مناطق مشهد، همدان و دزفول

Volume 19, Issue 122, 1401, Pages 171-182

مبین زمان; نفیسه دعوتی; مصطفی کرمی

بررسی میزان باقی مانده آفت کش های مالاتیون و دیازینون در زیتون تخمیری طی فرآیند تولید و فرآوری

Volume 16, Issue 87, 1398, Pages 167-183

مصطفی کرمی; رضوان اسماعیلی; سمانه پاشایی

تأثیر پیش تیمار مایکروویو و روش استخراج بر ترکیب اسید های چرب و برخی ویژگی های شیمیایی روغن دانه گوجه فرنگی

Volume 21, Issue 152, 1403, Pages 132-145

زهرا ممیوند; آریو امامی فر; مصطفی کرمی; فخرالدین صالحی

تأثیر تیمار ازن بر افزایش ماندگاری شیر پس چرخ پاستوریزه: ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی

Volume 20, Issue 142, 1402, Pages 15-30

شمشاد اکبری; محمدرضا پژوهی الموتی; مصطفی کرمی

تاثیر آرد لوبیای سویای جوانه زده و امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن

Volume 19, Issue 133, 1401, Pages 211-224

زهرا زنگنه; آریو امامی فر; مصطفی کرمی

تاثیر استفاده از نسبت های مختلف لاکتوباسیلوس هلوتیکوس و استارتر مزوفیل بر ترکیبات مولد آروما و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایش

Volume 21, Issue 152, 1403, Pages 165-180

آرش تندهوش; مصطفی سلطانی; فاطمه آذری کیا; عزیز همایونی راد; مصطفی کرمی

خواص شیمیایی و باکتریایی ماست هم زده پروبیوتیک کم چرب حاوی عصاره آلوئه ورا

Volume 16, Issue 94, 1398, Pages 127-138

مصطفی کرمی; مرضیه خداکرمی

ماندگاری و برخی خصوصیات کیفی فلفل دلمه‌ای (capsicum annum L.) بسته‌بندی شده در اتمسفر اصلاح شده

Volume 16, Issue 90, 1398, Pages 153-161

محمد سیاری; صبا صادقی; مصطفی کرمی

مدل‌سازی اثر پیش‌تیمار مایکروویو براستخراج روغن از دانه‌های گوجه‌فرنگی به روش شبکه عصبی مصنوعی

Volume 21, Issue 152, 1403, Pages 181-193

زهرا ممیوند; آریو امامی فر; فخرالدین صالحی; مصطفی کرمی

نقش سفیده تخم مرغ و افزایش pH در مدت زمان ماندگاری و ویسکوزیته نوشیدنی شیر شکلاتی

Volume 17, Issue 99, 1399, Pages 137-146

فهیمه لطفیان; زهرا امام جمعه; مصطفی کرمی; سهراب معینی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,978,986
PDF Download6,320,629