Number of Articles: 8

ارزیابی پوشش خوراکی بر پایه ژلاتین پای مرغ/ عصاره پوست سبز گردو بر ویژگی های فیزیکی، خوصیات رنگی و بافتی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمانی طی شرایط نگهداری در یخچال

Volume 20, Issue 142, 1402, Pages 1-14

نسرین افشار; سید حسین سید قوامی; ناصر صداقت

بررسی اثر پوشش خوراکی( ژل آلوئه ورا) و نوع بسته‌بندی بر کیفیت کیوی رقم هایوارد

Volume 15, Issue 82, 1397, Pages 437-450

سمیرا منصورگرگانی; ناصر صداقت; فرشته حسینی

بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین پای مرغ-عصاره پوست سبز گردو بر کیفیت و زمان نگهداری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان در دمای یخچال

Volume 19, Issue 128, 1401, Pages 37-56

نسرین افشار; ناصر صداقت; محمد محسن زاده

تاثیر پوشش آلوئه ورا-لیمونن و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات پس از برداشت خیار (رقم نگین)

Volume 18, Issue 113, 1400, Pages 109-120

گیسو ملکی; بهاره سالمی; ناصر صداقت

توسعه مدل سینتیکی عمر ماندگاری برای کاهوی برش خورده تازه رقم رومین، بسته بندی شده در شرایط اتمسفر اصلاح شده منفذدار

Volume 18, Issue 115, 1400, Pages 235-246

بهاره سالمی; ناصر صداقت; محمدجواد وریدی; سید محمود موسوی; فریده طباطبایی یزدی

مدلسازی ماندگاری پسته تازه رقم بادامی پوشش‌دهی شده با کیتوزان در شرایط بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده

Volume 18, Issue 114, 1400, Pages 181-194

فرناز رضائیان عطار; ناصر صداقت; سمیرا یگانه زاد; آتنا پاسبان; محمدعلی حصاری نژاد

مدل سازی نرخ تنفس گلابی رقم درگزی به همراه پوشش اسانس مینایی در طراحی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

Volume 16, Issue 95, 1398, Pages 85-97

شیما نعیمی قلی مشهد; محمد حسین حداد خداپرست; ناصر صداقت; مجید عزیزی; فرشته حسینی

مطالعه ترکیبات شیمیایی، میزان فنل، فلاوونوئید و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست سبز گردو (Juglans regia L.)

Volume 20, Issue 135, 1402, Pages 103-112

زهرا رفیعی دهکردی; ناصر صداقت; سحر صباحی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,487
Article View12,218,600
PDF Download7,298,818