Number of Articles: 9

ارزن: غله فراموش شده-غذایی ارزشمند برای آینده

Volume 16, Issue 95, 1398, Pages 11-25

سیما مهاجر خراسانی; مهران اعلمی

استفاده از برنج سیاه تخمیر شده به همراه روکش مالت حاوی مخمر پروبیوتیک به منظور تولید کیک فنجانی فراسودمند

Volume 21, Issue 155, 1403, Pages 170-179

فاطمه جعفری کوشکقاضی; علیرضا صادقی; مهران اعلمی; هدی شهیری طبرستانی; دل آسا رحیمی

استفاده از کنسانتره پروتئین سویا و کربوکسی متیل سلولز به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک بژی برساق

Volume 18, Issue 116, 1400, Pages 259-275

زهرا رستمی; یحیی مقصودلو; مهران اعلمی; محمد قربانی; صدیقه توسلی تالارپشتی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی بدون گلوتن حاصل از مخلوط آردهای برنج و مالت ارزن

Volume 15, Issue 82, 1397, Pages 249-260

مهران اعلمی

تأثیر افزودن آرد سورگوم و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن

Volume 15, Issue 85, 1397, Pages 13-22

الهه خاتمی; مهران اعلمی; یحیی مقصودلو; مهدی کدیور

تأثیر پودر شیر ارزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج

Volume 20, Issue 138, 1402, Pages 82-93

سمانه اکبری; مهران اعلمی; یحیی مقصودلو; علیرضا صادقی ماهونک

تأثیر کنسانتره پروتئین آب پنیر و ایزوله پروتئین سویا به همراه صمغ دانه ریحان بر برخی از ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خمیر و کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج

Volume 19, Issue 127, 1401, Pages 139-154

پرستو قائمی; سعیده عربشاهی دلویی; مهران اعلمی; سید حسین حسینی قابوس

تاثیر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن معمولی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آرد و کوکی حاصل از آن

Volume 16, Issue 88, 1398, Pages 185-200

فائزه کرمی; مهران اعلمی; علیرضا صادقی ماهونک; هدی شهیری طبرستانی

مروری بر فناوری‌های متداول و نوین جهت ارتقاء کیفیت فرآورده‌های بدون گلوتن

Volume 16, Issue 94, 1398, Pages 153-175

سیما مهاجر خراسانی; مهران اعلمی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,962,296
PDF Download6,316,447