Number of Articles: 4

اثر اسانس گیاهان مشکک .Ducrosia anethifolia (DC.) Boiss و کلپوره L. Teucrium polium برروی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست پروبیوتیک در طول زمان نگهداری

Volume 18, Issue 117, 1400, Pages 265-276

مهشید کشاورزی; انوشه شریفان; سید علی یاسینی اردکانی

بررسی خواص آنتی میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره اکالیپتوس و کاربرد آن در تولید فیلم نشاسته سیب‌زمینی جهت بسته‌بندی گوشت

Volume 18, Issue 113, 1400, Pages 211-224

مسعود حبیبی نجفی; سید ابراهیم حسینی; سید علی یاسینی اردکانی; ژاله خوشخو; نرگس مورکی

بررسی وضعیت و میزان فراوانی رنگ‌های مصنوعی به کاررفته در انواع محصولات گوشتی عرضه شده در شهر یزد در سال 1397

Volume 18, Issue 116, 1400, Pages 305-312

مریم مزرعه سفیدی; سید علی یاسینی اردکانی; ریحانه احترامی; نازگل حق ستان; میترا کیمیایی; سمیه موسوی ندوشن

بهینه‌سازی فرمولاسیون پاستیل پوره خرما بر پایه آب پنیر تغلیظ شده، آگار و زانتان با استفاده از روش سطح-پاسخ (RSM)

Volume 18, Issue 112, 1400, Pages 299-308

فرزانه لطفی; علی یاسینی اردکانی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,487
Article View12,050,524
PDF Download7,145,565