Number of Articles: 22

اثر ضدمیکروبی عصاره آبی جاشیر بر برخی از گونه‌های قارچی بیماری‌زا و برهمکنش آن با آنتی-بیوتیک نیستاتین

Volume 20, Issue 143, 1402, Pages 140-147

شهاب جلیل سرقلعه; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد حجتی; علیرضا وسیعی; محمد نوشاد

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی روغن سیاه‌دانه بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زا و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک کلرامفنیکل

Volume 20, Issue 145, 1402, Pages 111-121

علی زمانپور بروجنی; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا; محمد نوشاد; محمد حجتی

ارزیابی ویژگی‌های بافتی پنیر سین‌بیوتیک فراپالوده‌ی حاوی پودر آب‌پنیر فراپالایش املاح‌گیری شده و لاکتولوز

Volume 20, Issue 143, 1402, Pages 108-124

غزال نصرتی; حسین جوینده; محمد حجتی; محمد نوشاد

استفاده از عصاره پنیرباد به‌عنوان جایگزین رنت و تأثیر آن بر ویژگی‌های رنگ و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فراپالوده طی دوره نگه‌داری

Volume 17, Issue 99, 1399, Pages 1-13

حسین جوینده; احمد قاسمی; محمد حجتی; بهزاد ناصحی

بررسی اثر افزودن اسانس تخم گشنیز بر برخی ویژگی‌های گوشت بره چرخ شده تلقیح شده با لیستریا اینوکوا طی دوره نگهداری

Volume 18, Issue 116, 1400, Pages 161-170

مرضیه امیدی میرزایی; محمد حجتی; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

بررسی اثر پاداکسندگی عصاره برگ رزماری نانوریزپوشانی شده در صمغ دانه ریحان بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان و خصوصیات حسی خلال سیب زمینی سرخ شده در آن

Volume 19, Issue 128, 1401, Pages 133-146

سیده زینب جعفری; سارا جعفریان; محمد حجتی; لیلا نجفیان

بررسی اثر مهارکنندگی، کشندگی و برهمکنش عصاره آبی استبرق بر آلترناریا آلترناتا، آلترناریا سولانی، ساکارومایسس سرویزیه و فوزاریوم سولانی در شرایط برون‌تنی

Volume 20, Issue 143, 1402, Pages 204-214

آرمین احمدنژاد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد حجتی; علیرضا وسیعی; محمدامین مهرنیا

بررسی افزودن آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ترکیبات فرار نوشیدنی سنتی کفیر

Volume 16, Issue 91, 1398, Pages 31-43

فاطمه بیرمی; محمد حجتی; حسین جوینده

بررسی پتانسیل استفاده از آرد کینوا در تهیه دسر لبنی فراسودمند

Volume 21, Issue 157, 1403, Pages 205-219

نادیا آریاپور; محمد حجتی; حسین جوینده; محمد نوشاد

بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس پوست دو گونه از مرکبات

Volume 17, Issue 100, 1399, Pages 127-138

محمد حجتی; مرضیه امیدی میرزایی; زهرا کیارسی

بررسی فعالیت ضدقارچی اسانس بادرشبو (Dracocephalum moldavica) و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک نیستاتین علیه تعدادی از سویه‌های قارچی

Volume 21, Issue 156, 1403, Pages 226-240

میترا قدسی شیخ جان; علی فضل آرا; محمد حجتی; بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس بادرشبو (Dracocephalum moldavica) و برهمکنش آن با برخی آنتی‌بیوتیک‌های رایج درمانی علیه تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا

Volume 21, Issue 156, 1403, Pages 150-166

میترا قدسی شیخ جان; علی فضل آرا; محمد حجتی; بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضدمیکروبی و ایمنی سویه Levilactobacillus brevis KKP 3945 جدا‌‌سازی شده از ماست محلی

Volume 21, Issue 157, 1403, Pages 82-99

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد حجتی; بهاره گودرزی شمس آبادی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پنیر فراپالوده‌ی سین‌بیوتیک حاوی پودر آب‌پنیر فراپالایش املاح‌گیری شده و لاکتولوز طی مدت نگهداری

Volume 20, Issue 139, 1402, Pages 149-164

غزال نصرتی; حسین جوینده; محمد حجتی; محمد نوشاد

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نوشیدنی فراسودمند برپایه آب نیشکر

Volume 20, Issue 142, 1402, Pages 50-67

محمد حجتی; محمد نوشاد; سید محمدعلی نوری; کوثر کاکایی

تأثیر اینولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کفیر تولید شده از شیرگاومیش

Volume 16, Issue 89, 1398, Pages 357-367

مهدی قصاب نزاد; محمد حجتی; حسین جوینده

تأثیر پودر آب‌پنیر فراپالایش و لاکتولوز بر قابلیت زنده‌مانی باکتری‌ بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و ویژگی‌های رنگ و حسی پنیر سین‌بیوتیک فراپالوده

Volume 20, Issue 141, 1402, Pages 238-249

غزال نصرتی; حسین جوینده; محمد حجتی; محمد نوشاد

تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و صمغ فارسی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رنگ ماست هم‌زده کم‌چرب

Volume 21, Issue 155, 1403, Pages 180-197

مرتضی آریامنش; حسین جوینده; محمد حجتی

تأثیر تیمار آنزیمی لیپاز با منشاء گاوی و بزی بر ویژگی‌های رنگ و برخی خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فرآپالوده طی دوره نگهداری

Volume 21, Issue 151, 1403, Pages 209-225

ابوالحسن ثابت صولت; حسین جوینده; محمد حجتی; حسن برزگر

ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضدقارچی اسانس زردچوبه (L. Curcuma longa)

Volume 22, Issue 162, May 1404, Pages 292-306

نوشین جعفری نژاد; حسن برزگر; محمدامین مهرنیا; حسین جوینده; محمد حجتی

ویژگی‌های بافت، قابلیت‌پذیرش و شمارش باکتری‌های آغازگر ماست هم‌زده کم-چرب حاوی آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ فارسی

Volume 22, Issue 165, 1404, Pages 72-85

مرتضی آریامنش; حسین جوینده; محمد حجتی

ویژگی‌های کیفی روغن‌های تهیه ‌شده در فروشگاههای روغن کشی در حضور مشتری

Volume 17, Issue 108, 1399, Pages 1-15

محمد حجتی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,487
Article View12,212,894
PDF Download7,296,850