Number of Articles: 80

اثر ضدباکتریایی عصاره سنبله نقره‌ای بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا با روش‌های رقت آگار و سیلندر پلیت

Volume 17, Issue 109, 1399, Pages 33-42

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی

اثر ضدقارچی اسانس‌ مرزه خوزستانی بر آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینه‌را و رایزوپوس استولونیفر عامل پوسیدگی و کپک‌زدگی میوه‌ توت‌فرنگی

Volume 18, Issue 115, 1400, Pages 171-180

مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

اثر ضدمیکروبی اسانس بهار نارنج بر تعدادی از ریزاندامگان بیماری‌زا با منشاء غذایی و تعیین ترکیبات شیمیایی، فنل کل، فلاونوئید و پتانسیل آنتی‌اکسیدانی آن

Volume 16, Issue 87, 1398, Pages 291-304

farideh tabatabaei yazdi; فرشته فلاح; بهروز علیزاده بهبهانی; علیرضا وسیعی; سید علی مرتضوی

اثر ضدمیکروبی اسانس سیر بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زای غذازاد، تعیین ترکیبات شیمیایی و پتانسیل آنتی‌اکسیدانی آن

Volume 16, Issue 91, 1398, Pages 17-29

امیرحسین انصاری پور; محمدامین مهرنیا; محمد نوشاد; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی

اثر ضدمیکروبی عصاره آبی تلخه بر باکتری‌های اشرشیا کلی، سالمونلا تیفی، لیستریا مونوسیتوژنز و باسیلوس سرئوس در شرایط برون‌تنی

Volume 20, Issue 143, 1402, Pages 150-157

حسن برزگر; بهروز Alizadeh Behbahani

اثر ضدمیکروبی عصاره آبی جاشیر بر برخی از گونه‌های قارچی بیماری‌زا و برهمکنش آن با آنتی-بیوتیک نیستاتین

Volume 20, Issue 143, 1402, Pages 140-147

شهاب جلیل سرقلعه; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد حجتی; علیرضا وسیعی; محمد نوشاد

اثر ضدمیکروبی و برهمکنش عصاره آبی انجبار بر تعدادی از میکروارگانیسم های بیماری زا در شرایط آزمایشگاهی

Volume 22, Issue 166, September 1404, Pages 278-289

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد گلباشی; علا الهاشمی

ارزیابی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره آبی گیاه گزنه (Urtica dioica) بر مهار رادیکال‌های آزاد، سنجش محتوای فنول و فلاونوئید کل و تعیین گروه‌های عاملی زیست فعال

Volume 21, Issue 154, 1403, Pages 163-172

پریسا قاسمی; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

ارزیابی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی، فنولی و فلاونوئید کل اسانس درمنه سیبری در شرایط آزمایشگاهی

Volume 22, Issue 165, 1404, Pages 249-260

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد; پریسا قاسمی

ارزیابی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و فعالیت ضدمیکروبی اسانس لرگ بر باکتری های بیماری زا: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی

Volume 21, Issue 151, 1403, Pages 186-196

حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل و فعالیت ضدباکتریایی بابونه آلمانی

Volume 21, Issue 154, 1403, Pages 139-150

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی روغن سیاه‌دانه بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زا و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک کلرامفنیکل

Volume 20, Issue 145, 1402, Pages 111-121

علی زمانپور بروجنی; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا; محمد نوشاد; محمد حجتی

ارزیابی فعالیت شیمیایی و اثر ضدقارچی اسانس‌ پنج انگشت (Vitex agnus-castus) بر پنی‌سیلیوم دیجیتاتوم و پنی‌سیلیوم ایتالیکوم عامل کپک‌زدگی میوه‌ پرتقال

Volume 18, Issue 114, 1400, Pages 82-73

مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی

ارزیابی فعالیت ضدقارچی اسانس اناریجه بر آسپرژیلوس نایجر (کپک سیاه) و بوتریتیس سینه‌را (کپک خاکستری) عامل فساد میوه انگور: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی

Volume 17, Issue 108, 1399, Pages 75-83

مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس پوست پرتقال دزفولی با و بدون آنتی‌بیوتیک‌های درمانی بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا در شرایط آزمایشگاهی

Volume 18, Issue 111, 1400, Pages 159-167

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; حسین جوینده; مصطفی رحمتی جنیدآباد; محسن ابراهیمی همتی کیخواه; میترا قدسی شیخ جان

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس پونه بر تعدادی از پاتوژن‌های غذایی و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک‌های جنتامایسین و کلرامفنیکل در شرایط محیط کشت

Volume 16, Issue 97, 1398, Pages 77-87

هادی تناور; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس زنیان بر تعدادی از سویه‌های میکروبی استاندارد شاخص عفونت و مسمومیت غذایی: مطالعه در شرایط برون‌تنی

Volume 18, Issue 111, 1400, Pages 37-44

بهروز علیزاده بهبهانی; فخری شهیدی

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شوید و برهمکنش آن با آنتی بیوتیک کلرامفنیکل: یک مطالعه آزمایشگاهی

Volume 22, Issue 161, April 1404, Pages 275-285

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد گلباشی

ارزیابی فعالیت ضد‌میکروبی عصاره آبی گیاه گزنه (Urtica dioica) بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی

Volume 21, Issue 154, 1403, Pages 173-183

پریسا قاسمی; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی، قدرت آنتی‌اکسیدانی، فنولی و فلاونوئید کل عصاره گزنه: یک مطالعه آزمایشگاهی

Volume 19, Issue 125, 1401, Pages 147-156

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; مصطفی رحمتی جنیدآباد

ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس برازمبل بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی

Volume 21, Issue 151, 1403, Pages 149-161

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; حسن برزگر

ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی حنا بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی

Volume 18, Issue 116, 1400, Pages 327-335

حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضد قارچی عصاره اتانولی انجیر بنگالی بر کپک‌های عامل فساد میوه پرتقال طی انبارمانی

Volume 19, Issue 132, 1401, Pages 173-181

مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و پتانسیل ضدمیکروبی عصاره آلوئه‌ورا بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی

Volume 22, Issue 158, January 1404, Pages 172-184

نرگس Narges; محمدامین مهرنیا; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی

ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضدباکتریایی و ایمنی سویهLacticaseibacillus rhamnosus JCM 1136

Volume 21, Issue 149, 1403, Pages 223-240

بهروز علیزاده بهبهانی; حسین جوینده; پگاه نمازی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,488
Article View12,221,321
PDF Download7,300,108