Number of Articles: 20

بررسی اثر آرد گندم سن‌زده و اسید آسکوربیک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کلوچه سنتی زابلی

Volume 22, Issue 158, January 1404, Pages 254-269

نرگس میر; غلامحسین حقایق; محمد امین میری; بهاره صحرائیان

بررسی اثر پودر شیر سویا به‏عنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم

Volume 13, Issue 61, 1395, Pages 86-77

فریبا نقی‏ پور; بهاره صحرائیان; محمد باقر حبیبی نجفی; مهدی کریمی; محمد حسین حداد خداپرست; زهرا شیخ الاسلامی

بررسی اثر جایگزینی روغن با صمغ دانه شنبلیله بر ویژگی‌های کیفی کیک شیفون کم چرب (بر پایه آرد گندم-ارزن)

Volume 16, Issue 94, 1398, Pages 23-37

سارا نیاستی; فاطمه پورحاجی; بهاره صحرائیان

بررسی اثر عصاره چوبک و صمغ ریحان بر بافت و ظاهر اشترودل حاصل از خمیر منجمد

Volume 14, Issue 71, 1396, Pages 159-169

زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی; مهدی قیافه داودی; بهاره صحرائیان

بررسی اثر کینوای فراوری شده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی قالب‌ غذایی فشرده

Volume 20, Issue 138, 1402, Pages 119-132

آتوسا نوروزیان; معصومه مهربان سنگ آتش; بهاره صحرائیان

بررسی اثر هم‏افزایی هموکتانت‏ها با امولسیفایرها بر خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی نان نیمه‏ حجیم

Volume 13, Issue 59, 1395, Pages 75-84

مهدی قیافه داودی; بهاره صحرائیان; فریبا نقی‏ پور; مهدی کریمی; زهرا شیخ الاسلامی زهرا شیخ الاسلامی

بررسی امکان جایگزینی ساکارز با آرد مالت آنزیمی سورگوم درکیک برنجی بدون گلوتن

Volume 19, Issue 131, 1401, Pages 247-259

بهاره صحرائیان; سیدعلی مرتضوی; مهدی کریمی; فریده طباطبایی یزدی; محبت محبی

بررسی تأثیر آرد تریتیکاله و پودر و اسانس زنجبیل در تولید کلوچه فراسودمند

Volume 18, Issue 120, 1400, Pages 365-378

زهرا شیخ الاسلامی; بهاره صحراییان; مهدی کریمی

بررسی تأثیر جایگزینی آرد کینوا بر ویژگی‌های کمی و کیفی شیرینی بدون گلوتن با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)

Volume 21, Issue 149, 1403, Pages 129-139

مژگان علوی; معصومه مهربان سنگ آتش; بهاره صحرائیان; امیر جاجرمی

بررسی تاثیر بهبوددهنده آنزیمی بر کمیت و کیفیت کلوچه سنتی زابلی بر پایه آرد گندم سن‌زده با درجه استخراج متفاوت

Volume 22, Issue 166, September 1404, Pages 230-423

نرگس میر; بهاره صحرائیان

بررسی حداقل غلظت مهارکنندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا و عامل فساد مواد غذایی

Volume 18, Issue 110, 1400, Pages 49-57

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد; بهاره صحرائیان

بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی

Volume 14, Issue 68, 1396, Pages 249-237

زهرا شیخ ‏الاسلامی; مهدی کریمی; مهدی قیافه داودی; بهاره صحرائیان; فریبا نقی‏ پور; صغری معدنی

بررسی قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره پنیرک (Malva sylvestris L.) در کلوچه سنتی لاهیجان (بر پایه آرد گندم-ارزن)

Volume 18, Issue 119, 1400, Pages 243-258

فاطمه پورحاجی; بهاره صحرائیان; غلامحسین حقایق

بررسی کاربرد آرد کینوا و امولسیفایر منوگلیسرید بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی بدون گلوتن

Volume 19, Issue 132, 1401, Pages 223-235

مژگان علوی; معصومه مهربان سنگ آتش; بهاره صحرائیان

بررسی ویژگی‌های تغذیه‌ای، تکنولوژیکی و حسی قالب غذایی فشرده حاوی کینوای خام و فراوری شده

Volume 21, Issue 153, 1403, Pages 174-191

آتوسا نوروزیان; معصومه مهربان; بهاره صحرائیان

بررسی ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانه‏ی گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع

Volume 14, Issue 62, 1396, Pages 122-115

مهدی قیافه داودی; مهدی کریمی; زهرا شیخ الاسلامی; بهاره صحرائیان; فریبا نقی‏ پور

تأثیر زمان بخار دادن و پخت بر ماندگاری و بهبود کیفیت نان ترکیبی (گندم – سورگوم)

Volume 12, Issue 47, 1394, Pages 87-96

بهاره صحرائیان; لادن دهقان تنها; زهرا شیخ الاسلامی; فریبا نقی‏ پور

تولید کیک روغنی حاوی آرد گندم کامل با استفاده از اصلاح شیمیایی و آنزیمی فرمولاسیون

Volume 22, Issue 162, May 1404, Pages 171-184

زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی; بهاره صحرائیان; مجتبی هادیان

جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگی‌های تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور)

Volume 19, Issue 127, 1401, Pages 181-192

مهدی کریمی; زهرا شیخ الاسلامی; بهاره صحراییان; مهدی قیافه داوودی

کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند

Volume 14, Issue 73, 1396, Pages 1-12

مهدی کریمی; زهرا شیخ الاسلامی; بهاره صحرائیان; مهدی قیافه داودی; فریبا نقی پور

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,976,760
PDF Download6,320,161