دوره و شماره: دوره 14، شماره 69، پاییز 1396  XML

1

بررسی اثرات صمغ های دانه شاهی، قدومه شیرازی و متیل سلولز و ترکیب آن‌ها بر جذب روغن و خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده طی فرایند سرخ شدن عمیق

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 9-1
مژگان یادگاری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ سید جعفر هاشمی

2

بهینه سازی شرایط تشکیل کمپلکس صمغ فارسی- ایزوله پروتئین آب پنیر

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 21-11
نسیم رئوفی؛ رسول کدخدایی؛ مسعود نجف نجفی

3

بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از سالیکورنیا پرتودیده با اشعه گاما

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 30-23
آیت محمدرزداری؛ رحیم ابراهیمی

4

بهینه سازی ویژگی‌های کیک رژیمی غنی شده با پودر برگ استویا

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 41-31
فروغ چهارطاق؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر

5

بهبود فرآیند استخراج ساکارز از چغندر قند به کمک روش میدان الکتریکی پالسی قوی و مقایسه آن با فرآیند حرارتی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 52-43
محمد علی صالحی؛ آیدا امیدواری

6

بررسی تغییرات برخی از خصوصیات شیمیایی مغز کامل و پودری دو رقم گردو در شرایط دمایی متفاوت

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 64-53
هلدا دانائی اسکوئی؛ محسن اسمعیلی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی

7

اثر شرایط مختلف انبار بر خصوصیات کمی و کیفی پسته تر احمدآقایی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 74-65
فاطمه ناظوری؛ سیامک کلانتری؛ امان اله جوانشاه؛ علی رضا طلایی

8

بررسی تاثیر محلول‌های اسمزی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیبات معطر زنجبیل در فرآیند خشک کردن

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 89-75
مریم شاه امیریان؛ ندا مفتون آزاد؛ لادن جوکار

9

اثر کاربرد برخی پایدار کننده‌هابر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی پودر شیر کاکائوی فوری

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 104-91
فروغ لنکرانی؛ وجیهه فدائی نوغانی

10

مدلسازی فرآیند خشک کردن توت فرنگی توسط خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 114-105
فخرالدین صالحی؛ اشرف گوهری اردبیلی؛ آذر نعمتی؛ راضیه لطیفی داراب

11

اثر عصاره کاسنی بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 122-115
عفت احمدی اقدم؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی

12

ارائه روشی جدید برای افزایش کیفیت آب میوه خرما با استفاه از هیدروژل پلی وینیل الکل

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 133-123
سجاد پیرسا؛ محمد مهدی مظهری

13

تاثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگیهای حسی و زمان ماندگاری همبرگر

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 146-135
سمیرا رنجبر؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

14

بررسی فعالیت ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره‌های مختلف برگ بنه (Pistacia atlantica)

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 158-147
حسن برزگر؛ محمد حجتی؛ مرضیه پناهی

15

اثر روش های استخراج بر خصوصیات ضداکسایشی گیاه اناریجه (affinis pimpinella)

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 169-159
الهام شکوه صارمی؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ محمد حسین حدادخداپرست؛ معصومه بحرینی

16

تشخیص تخم مرغهای شکسته با استفاده از روش ظرفیت خازنی و طبقه‌بندهای هوشمند

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 180-171
مهدی قادری؛ احمد بناکار؛ علی اکبر مسعودی

17

تأثیر شیرین‌کننده‌های ایزومالت و مالتودکسترین بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی بیسکویت بدون قند حاوی آرد کامل یولاف

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 193-181
نرگس نادیان؛ لیلا مصفی؛ محمد حجت الاسلامی؛ شهناز ادیب

18

بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از امواج فراصوت و پروتئین ایزوله سویا

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 204-195
هادی طالبی؛ مهدی قیافه داودی

19

تشخیص روغن های گیاهی در فرآورده‌های لبنی صنعتی کرمانشاه با استفاده از روش‌های کروماتوگرافی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 214-205
زینب رفتنی امیری؛ سمیه سلمانی

20

بررسی اثر جایگزینی گوشت گاو با بوقلمون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی برگر

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 227-215
ساره حسینی؛ مجید علی آبادی

21

استخراج موثرترین طول موج‏های طیف آب‏میوه توت سیاه (Morus alba Varnigra L.) با استفاده از مدل‏های مختلف رگرسیون حداقل مربعات جزئی (PLS)

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 241-229
مریم سلطانی کاظمی؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مختار حیدری؛ سید مجتبی فارغ

22

بررسی امکان بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی دونات تخمیری ترکیبی (گندم-سیب‏زمینی) با استفاده از قند چند الکلی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 253-243
علیرضا رحمانیان؛ مهدی قیافه داودی

23

بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و تصویری کیک اسفنجی حاوی آرد کنجاله کنجد و آناناس و تعیین سطح بهینه این دو ماده مغذی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 268-255
عاطفه صادقی‏ زاده دهکردی؛ محمّد فاضل نجف آبادی؛ هاجر عبّاسی

24

بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 281-269
علیرضا ملکی کهکی؛ محمد باقری؛ لیلا ناطقی

25

بررسی خصوصیات تغذیه‏ای، تکنولوژیکی و حسی نان برنجی بدون گلوتن حاوی آرد شبه غلات

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 294-283
غلامحسین حقایق

26

تأثیر صمغ‌های گوار و زانتان بهعنوان جایگزین‌ بخشی از چربی بر خواص کیفی کیک روغنی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 306-295
علی سوهان آجینی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

27

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی کیک روغنی حاوی جوانه گندم و کنجاله کنجد

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 318-307
معصومه مقیمی

28

امکان‏سنجی تولید پاستیل کم‏کالری با استفاده از اینولین و استویوزید

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 329-319
الهه محمدی اکبرابادی؛ سلیمان عباسی

29

بررسی اثر دو گونه کشت های آغازگر لاکتیکی Lactobacillus plantarum و Lactobacillus sakei بربرخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول گوشتی تخمیری

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 243-331
مهسا محمدطاهری؛ سید ابراهیم حسینی

30

بررسی تاثیر نگهداری در یخ بر ترکیب شیمیایی و محتوی پراکسید ماهی صافی) (Siganus javus

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 352-345
علی آبرومند؛ فریده باعثی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.