You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اثر امولسیفایر سدیم استئاروئیل ٢-لاکتیلات و کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود کیفیت و بیاتی نان حاصل از خمیر منجمد
فرزانه مرادخانی، مانیا صالحی فر، مریم هاشمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر امولسیفایر سدیم استئاروئیل ٢-لاکتیلات و کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود کیفیت خمیر و ساختار خمیر منجمد
فرزانه مرادخانی، مانیا صالحی فر، مریم هاشمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تنوع باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از کشک زرد زابلی (سیستانی) با استفاده از روش تکثیر ژن 16S rRNA
فریده طباطبایی یزدی، علیرضا وسیعی، بهروز علیزاده بهبهانی، سید علی مرتضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبیولوژیکی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در مدت نگهداری
کاظم علیرضالو، جواد حصاری، صدیف آزادمرد دمیرچی، صفر فرج نیا، بهرام فتحی آچاچلوئی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی کنسانتره ازگیل وحشی
فخرالدین صالحی، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید روغن غنی از اسیدهای چرب سری امگا توسط مخمرهای مولد چربی و میزان تاثیر پارامترهای مختلف بر فرایند تولید
آزاده عبدلی، مرجان انشاییه، محبوبه مدنی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر هم‏افزایی هموکتانت‏ها با امولسیفایرها بر خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی نان نیمه‏ حجیم
مهدی قیافه داودی، بهاره صحرائیان، فریبا نقی‏ پور، مهدی کریمی، زهرا شیخ الاسلامی زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین شرایط بهینه با روش سطح پاسخ و مقایسه دو روش شبکه عصبی و رگرسیون در خشک کردن سیب‌زمینی پرتودیده با اشعه گاما
سیده هدی یوسفیان، آیت محمد رزداری، مرضیه سیحون، حسن کیانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی رفتار وابسته به زمان سس مایونز کم چرب تهیه شده با صمغ قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر
هدی سیف الدین، آرش کوچکی، سید محمد علی رضوی، الناز میلانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر ابعاد بسته بندی بر رضایت و درگیری ذهنی خرید مشتریان با تأکید بر نقش میانجی نگرش آنان نسبت به بسته بندی
آتوسا صحاف زاده، فرشته منصوری، سید حمید خداداد حسینی، اسداله کردنائیج
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فارینوگرافی و کیفی ماکارونی بدون گلوتن
فرشته شکری، مانیا صالحی فر، محمد حسین عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر پوشش های خوراکی با پایه زانتان،کربوکسی متیل سلولز و آلژینات سدیم بر میزان افزایش ماندگاری نان باگت
علی اکبر قادری، سولماز صارم نژاد، محمد حسین عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد روش صوتی برای برآورد سفتی میوه کیوی در مدت نگهداری
شیددخت جوادی، سید مهدی نصیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خشک کردن قارچ دکمه ای با استفاده از سامانه مادون قرمز-هوای داغ
فخرالدین صالحی، مهدی کاشانی نژاد، علیرضا صادقی ماهونک، امان محمد ضیائی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و پخت ماکارونی غنی شده با سوریمی
محبوبه کلانتر مهدوی، علی فضل آرا، سید علی یاسینی اردکانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینهسازی تولید امولسیون روغن پوست پرتقال- موسیلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسی پایداری پودر ریزپوشانی شده حاصل
شیما حسینی، علیرضا صادقی ماهونک، سید مهدی جعفری، محمد قربانی، آزاده سلیمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی تولید آنزیم لیپاز مخمر Cryptococcus albidus با استفاده از رویه سطح پاسخ
وجیهه زارع باقی آباد، فریده طباطبایی یزدی، سید علی مرتضوی، مهدی وریدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue