You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی تاثیر تیمارهای کلرید کلسیم، آب گرم و پوشش پلی‌اتیلن بر روی عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم ملس ساوه)

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه باقیمانده انرو فلوکساسین در بافت های مرغ گوشتی بوسیله HPLC

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تولید دوغ سنتی به روش صنعتی با استفاده از حداکثر میزان آب پنیر

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تغییرات دی استیل و ویژگیهای حسی ماست های غنی شده با کنسانتره پروتئینی آب پنیردر جایگزینی شیر خشک

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی پتانسیل ضد میکروبی عسل های تجاری تولید شده در شهرستان ارومیه

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کارآیی راکتور هوای بالا رونده در تولید پروتئین تک یاخته از آب پنیر

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی دانه نخود

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی رابطه بین ترکیب اسیدهای چرب با پایداری روغن در مخلوط روغن های آفتابگردان وکانولا

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه میزان هیستامین کنسرو تون ماهیان تولید شده در ایران در سال 1385 به روش الیزا

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue