You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML شناسایی جامع اولویت ها و تحلیل رفتار خریداران ماهی بسته بندی در شهر تهران با استفاده مدل سازی معادلات ساختاری
سکینه یگانه، سهیل ریحانی پول
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر تیمارهای فرابنفش و فراصوت بر عمر پس از برداشت میوه انبه رقم لانگرا
حسن شرکایی، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی، مصطفی قاسمی، سمیه رستگار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیتی پلی لاکتیک اسید-نانو سلولز حاوی باکتری‌ پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی
معصومه خانجانی، پیمان آریایی، لیلا نجفیان، مهرو اسماعیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پیش تیمار فراصوت بر استخراج ترکیبات فنولیک گل گیاه درمنه ( Artemisia annua) بر پایداری اکسایشی روغن سویا حاوی عصاره حاصل
راحیل فائزی خواه، احمد پدرام نیا، محمد آرمین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه میزان عناصر غذایی در هسته ارقام مختلف خرمای داخلی و خارجی
محمدرضا پورقیومی، کمال غلامی‌پور فرد، سارا قرخ‌زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ایجاد یک سیستم‌ کارشناس برای تعیین ویژگی‌های مورد اندازه‌گیری میوه انگور نگهداری شده در سردخانه با استفاده از منطق فازی
مریم ابراهیمی، روح الله کریمی، امیر دارایی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، علیرضا شایگان فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پلاسمای سرد بر میکروب‌زدایی وکیفیت پنیر سفید ایرانی در طول دوره نگهداری
فاطمه سلطانی، ابراهیم احمدی، احمد نورمحمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید فیلم موسیلاژ بذر یونجه با نانو ذرات گیاه آوندول (Smyrnium cordifolium Boiss) وروغن بذر گیاه خار مریم و بررسی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی
فاطمه خاکپور، ژیار حیدری، سجاد پیرسا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج نانوذرات گیاه آوندول (Smyrnium cordifolium Boiss) و استفاده از آن در تهیه بیوکامپوزیت موسیلاژ بذر یونجه و روغن بذر گیاه خار مریم و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی
فاطمه خاکپور، سجاد پیرسا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فرآیند خشک کردن آب پرتقال به روش خشک کردن کف پوشی با استفاده از صمغ بومی شاهی و آلبومین تخم مرغ
مریم قلی پور طبری، شبنم حمزه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فیلم زیست‌تخریب پذیر بر پایه موسیلاژ بذر شنبلیله و پودر پوست بادمجان با نانوذرات مس و اسانس رزماری بررسی خواص فیزیکوشیمیایی
فاطمه خاکپور، سجاد پیرسا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی سازی بستنی تولیدی با آرد هسته و گوشته سنجد
آنسه صالحی، زینب رفتنی امیری، علی معتمدزادگان، آسیه حسن زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پیش‌تیمار فراصوت بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کنجاله بذر کتان با استفاده از آنزیم‌های آلکالاز و پانکراتین به روش سطح پاسخ
فائزه فرزانفر، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، سید حسین حسینی قابوس، شیما کاوه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی و اولویت‌بندی مسائل راهبردی صنعت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی ایران ا با رویکرد دلفی فازی و ارائه راهکارهایی جهت رفع این مسائل
علی حسنوند
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue