You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
شناسایی جامع اولویت ها و تحلیل رفتار خریداران ماهی بسته بندی در شهر تهران با استفاده مدل سازی معادلات ساختاری سکینه یگانه، سهیل ریحانی پول
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر تیمارهای فرابنفش و فراصوت بر عمر پس از برداشت میوه انبه رقم لانگرا حسن شرکایی، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی، مصطفی قاسمی، سمیه رستگار
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیتی پلی لاکتیک اسید-نانو سلولز حاوی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی معصومه خانجانی، پیمان آریایی، لیلا نجفیان، مهرو اسماعیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پیش تیمار فراصوت بر استخراج ترکیبات فنولیک گل گیاه درمنه ( Artemisia annua) بر پایداری اکسایشی روغن سویا حاوی عصاره حاصل راحیل فائزی خواه، احمد پدرام نیا، محمد آرمین
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه میزان عناصر غذایی در هسته ارقام مختلف خرمای داخلی و خارجی محمدرضا پورقیومی، کمال غلامیپور فرد، سارا قرخزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
ایجاد یک سیستم کارشناس برای تعیین ویژگیهای مورد اندازهگیری میوه انگور نگهداری شده در سردخانه با استفاده از منطق فازی مریم ابراهیمی، روح الله کریمی، امیر دارایی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، علیرضا شایگان فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پلاسمای سرد بر میکروبزدایی وکیفیت پنیر سفید ایرانی در طول دوره نگهداری فاطمه سلطانی، ابراهیم احمدی، احمد نورمحمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید فیلم موسیلاژ بذر یونجه با نانو ذرات گیاه آوندول (Smyrnium cordifolium Boiss) وروغن بذر گیاه خار مریم و بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی فاطمه خاکپور، ژیار حیدری، سجاد پیرسا
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج نانوذرات گیاه آوندول (Smyrnium cordifolium Boiss) و استفاده از آن در تهیه بیوکامپوزیت موسیلاژ بذر یونجه و روغن بذر گیاه خار مریم و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی فاطمه خاکپور، سجاد پیرسا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فرآیند خشک کردن آب پرتقال به روش خشک کردن کف پوشی با استفاده از صمغ بومی شاهی و آلبومین تخم مرغ مریم قلی پور طبری، شبنم حمزه
چکیده -
متن کامل (PDF)
فیلم زیستتخریب پذیر بر پایه موسیلاژ بذر شنبلیله و پودر پوست بادمجان با نانوذرات مس و اسانس رزماری بررسی خواص فیزیکوشیمیایی فاطمه خاکپور، سجاد پیرسا
چکیده -
متن کامل (PDF)
غنی سازی بستنی تولیدی با آرد هسته و گوشته سنجد آنسه صالحی، زینب رفتنی امیری، علی معتمدزادگان، آسیه حسن زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پیشتیمار فراصوت بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کنجاله بذر کتان با استفاده از آنزیمهای آلکالاز و پانکراتین به روش سطح پاسخ فائزه فرزانفر، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، سید حسین حسینی قابوس، شیما کاوه
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی و اولویتبندی مسائل راهبردی صنعت فرآوردههای غذایی و آشامیدنی ایران ا با رویکرد دلفی فازی و ارائه راهکارهایی جهت رفع این مسائل علی حسنوند
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue