You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی فعالیت مهارکنندگی و کشندگی عصاره زوفا بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی: مطالعه در شرایط برون‌تنی
بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر استفاده از پوشش پروتئینی ژلاتین به‌همراه عصاره گل میخک برای افزایش کیفیت نگهداری فیله ماهی قزل‌آلای سرد شده در دمای C‌ º4
محمد علی سحری، حمیده صالحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست قالبی تولید شده از مخلوط شیر ارزن و شیر گاو
سمیرا فرقانی، سیدهادی پیغمبردوست، مهدی دسترس
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر خمیرترش بر ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و ارگانولپتیکی نان سنگک
سارا موحد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی حداقل غلظت مهارکنندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا و عامل فساد مواد غذایی
بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد، بهاره صحرائیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی در فیله ماهی سوف به منظور مهار رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا
مهران مقیاسی، احمد قره خانی، امیر توکمه چی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پوشش دهی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رئوتری با استفاده از ایزوله پروتئین سویا و آب پنیر و اینولین و بررسی زنده مانی آن طی دوره نگهداری و شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش
عبدالعظیم سلطانی لک، محمدحسین مرحمتی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML آلودگی آفلاتوکسینی در پودر سنجد خرده فروشی شده در اردبیل
فاطمه قنادی، بهرام فتحی آچاچلویی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر مقدار و اندازه ذرات سبوس گندم بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگی های بافتی نان سنگک
فاطمه پاکروان، حجت کاراژیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین سینتیک خشک‌کردن موسیر تحت یک روش پیشنهادی ترکیبی ماکروویو–هوای داغ و بررسی اثر شرایط عملیاتی بر پارامترهای رنگی آن
صفورا کریمی، فاطمه بی باک، نرگس لایقی نیا، حبیب اله عباسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر کربن فعال و پرمنگنات پتاسیم بر بهبود ویژگی‌های انبارمانی و حفظ کیفیت پسته تر رقم ’احمدآقایی‘
مریم سعیدی، سیدحسین میردهقان، فاطمه ناظوری، مجید اسماعیلی‌زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی شرایط استخراج آنتوسیانین از کلم‌قرمز و کاربرد آن در پاستیل کم‌کالری فراسودمند
حامد صابریان، عاطفه اسماعیلیان، فرشته حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نانوحامل حاوی عصاره Cornus mas (زغال اخته) و ارزیابی رهایش ترکیبات زیست فعال ریز پوشانی شده در شرایط شبیه سازی شده گوارشی
زرین رادبه، نارملا آصفی، حامد همیشه کار، لیلا روفه گری نژاد، اکرم پزشکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه انبارمانی پسته تر رقم احمد آقایی با کاربرد گاماآمینوبوتریک اسید و واکس کارنوبا
بتول حسینی، فاطمه ناظوری، سیدحسین میردهقان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و شناسایی باکتری‌های غالب چند نمونه سرکه خرمای سنتی
رضا حاجی محمدی فریمانی، محمد بلوردی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue