ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 67 - ( 1396 )
مقایسه روش بهینهشده استخراج DNA از کپکهای آسپرژیلوس، پنی سیلیوم و رایزوپوس در رب گوجهفرنگی
ص. 1-9
رضا کاراژیان
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
مسعود یاورمنش
،
محمدرضا عدالتیان دوم
،
حمیدرضا پوریان فر
چکیده
(5387 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3793 دریافت)
تاثیر روش استخراج و فراصوت بر بازده استخراج و ترکیبات زیست فعال عصاره اتانولی پودر دانه بزرک
ص. 11-18
مجید شیرمحمدی
،
سهیلا زرینقلمی
چکیده
(4343 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2215 دریافت)
بررسی اثر صمغ زانتان بر خصوصیات فیزیکی و میکروبی ماست فراسودمند سین بیوتیک از شیر شتر با استفاده از β–گلوکان جو دوسر
ص. 19-33
ژاله سادات لاجوردی
،
محمد سعید یارمند
،
زهرا امام جمعه
،
امیر نیاسری نسلجی
چکیده
(5172 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2137 دریافت)
بررسی تاثیر نانو ذرات رس بر خواص فیزیکی و ریزساختاری فیلم نانوکامپوزیتی بر پایه هیدروکلوئید دانه اسفرزه
ص. 35-44
وحید علی زاده
،
حسن برزگر
چکیده
(4169 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1718 دریافت)
بررسی خاصیت ضد میکروبی ناتامایسین به صورت آزاد و ریز پوشانی شده در دوغ پاستوریزه
ص. 45-51
سمیرا تیزچنگ
،
محمود صوتی خیابانی
،
اویس قادرزاده
،
یوسف جوادزاده
،
رضا رضایی مکرم
،
جواد حصاری
چکیده
(4561 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2697 دریافت)
بررسی تاثیر هم افزایی رنگدانه های طبیعی بر خواص آنتی اکسیدانی در صنایع غذایی
ص. 53-62
دینا الهویی
،
مریم سلامی
،
مریم مصلحی شاد
چکیده
(5347 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2371 دریافت)
تأثیر شرایط عصارهگیری با امواج فراصوت بر عملکرد و خواص آنتیاکسیدانی عصاره گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare)
ص. 63-73
مرضیه قربانی
،
محمد ابونجمی
،
مجید قربانی جاوید
،
اکبر عرب حسینی
چکیده
(3628 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2836 دریافت)
بررسی محتوای ترکیبات فنولی و ظرفیت ضداکسایشی در برگ، غوره، کشمش و شیره انگور کشمشی قرمز
ص. 74-81
لطیفه پوراکبر
،
مریم عدلی فرد
چکیده
(3141 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2345 دریافت)
بررسی اثر نوع چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوحاملهای لیپیدی جامد حاوی فیکوسیانین
ص. 83-93
امین سیدیعقوبی
،
فخری شهیدی
،
محبت محبی
،
مهدی وریدی
،
شیوا گل محمدزاده
چکیده
(2738 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1712 دریافت)
بررسی اسیدچرب غیر اشباع تولید شده از گونه قارچی CBS 754.68 Mortierella alpine در محیط های کشت پلی ساکاریدی هیدرولیز شده
ص. 94-105
حمیدرضا صمدلوئی
،
ساناز نور محمدی
،
حامی کابوسی
چکیده
(3168 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2341 دریافت)
پیشبینی تاثیر تیمارهای ازن، کیتوزان و دما بر میزان اسیدیته خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
ص. 107-114
حمید سرحدی
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
ناصر صداقت
،
محبت محبی
،
الناز میلانی
چکیده
(2705 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1679 دریافت)
مدلسازی ریاضی فرایند آبزدایی اسمزی و خشک شدن با هوای داغ برای قطعات پاپایا
ص. 115-128
علیرضا یوسفی
،
الناز سیوانی
چکیده
(2609 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1559 دریافت)
طبقهبندی شیر خام با استفاده از روشهای تشخیص الگو
ص. 129-140
معصومه مهربان سنگ آتش
،
محبت محبی
،
فخری شهیدی
،
محسن قدس روحانی
،
علی وحیدیان کامیاد
چکیده
(2572 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2501 دریافت)
تاثیر پوشش ژلاتین - آویشن شیرازی برخصوصیات میکروبی، شیمیایی و ویژگی های حسی فیله شتر مرغ در شرایط یخچالی
ص. 141-155
علی فضل آرا
،
مهدی پورمهدی بروجنی
،
فروغ مولائی
چکیده
(3009 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1704 دریافت)
مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاستههای گندم و ذرت مومی معمولی و استیله و تاثیر آنها بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیرآرد گندم
ص. 157-167
منصوره ابراهیمیان
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(3308 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1622 دریافت)
تاثیر شستشوی گوشت چرخ شده ماهی کفشک با محلول کیتوزان در حذف فلزات سنگین و ثبات اکسیداسیونی طی نگهداری در یخچال
ص. 169-178
سیده مهدیه موسوی
،
اسحق زکی پور رحیم آبادی
،
خسرو آئین جمشید
چکیده
(2696 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1717 دریافت)
تولید و ارزیابی ویژگیهای فیلمهای خوراکی حاصل از ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در pHهای متفاوت
ص. 179-189
محسن کاظمی
،
سید مهدی اجاق
،
بهاره شعبانپور
،
حجت میرصادقی
چکیده
(3263 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1618 دریافت)
تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و ترکیبات بیواکتیو زغال اخته
ص. 191-201
روح اله پاشایی بهرام
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
جواد حصاری
،
سید هادی پیغمبردوست
،
صمد بدبدک
،
بیوک آقا فرمانی
چکیده
(3161 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2233 دریافت)
تولید و بررسی ویژگیهای فیلمهای ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر
ص. 203-211
زینب زنگانه
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
نرجس آقاجانی
چکیده
(3289 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1630 دریافت)
بررسی بقای ویروس های روده ای بیماری زا در گوشت قرمز و سفید در شرایط پخت بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ MS2
ص. 213-220
پرنیان پزشکی
،
سید محمدباقر حبیبی نجفی
،
مسعود یاورمنش
،
محبت محبی
چکیده
(3277 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1518 دریافت)
اثر نگهداری در حالت انجماد بر اکسیداسیون چربی در ماهی صبیتی hasta) (Sparidentex و حلوا سفید (Pampus argenteus)
ص. 221-229
علی آبرومند
،
سعید ضیایی نژاد
،
فریده باعثی
،
زهرا کلیایی
چکیده
(2894 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2742 دریافت)
بررسی اثر افزودن گوشت مرغ جداسازی شده به روش مکانیکی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فرآورده گوشتی حرارت دیده تولیدی
ص. 231-240
بهاره خلیلی فامنین
،
هدایت حسینی
،
فرید زایری
،
کیاندخت قناتی
چکیده
(2919 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1514 دریافت)
ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده حاوی آویشن اشعه دیده و اتوکلاو شده
ص. 241-252
مصطفی کرمی
،
جواد اسدی
،
رمضان کلوندی
چکیده
(3242 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2348 دریافت)
بررسی و مدلسازی پیشبینی خواص فیزیکوشیمیایی نان باگت غنیسازی شده با پودر هسته خرما با استفاده از منطق فازی
ص. 253-263
معصومه مقیمی
چکیده
(2617 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2790 دریافت)
ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در مارمالاد پالپ لیمو تخمیری
ص. 265-273
مریم شیرپور
،
مهناز هاشمی روان
،
رضوان پوراحمد
چکیده
(2614 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1475 دریافت)
تشخیص تقلبات روغن سویا در روغن کنجد بوسیله آنالیز پروفیل کروماتوگرام گازی مواد فرار روغن به روش ریز استخراج فاز جامد از فضای فوقانی با فیبرپلیمری نانوساختار
ص. 275-284
سجاد پیرسا
،
محمد علیزاده
،
نادر قهرمان نژاد
چکیده
(3117 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1879 دریافت)
بهبود ویژگیهای رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی کمچرب فراپالوده از طریق تلفیق پروتئینهای تغلیظ شده آبپنیر و تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز
ص. 285-298
عرفان دانش
،
حسین جوینده
،
مصطفی گودرزی
چکیده
(2672 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2749 دریافت)
استفاده از شیره خرما در تولید آنزیم پروتئاز از باکتری Bacillus coagulans و کاربرد آن در تهیه پنیر پروبیوتیک
ص. 301-309
مرضیه موسوی نسب
،
آنیتا رازقی
،
مریم کلانتری
،
نجمه خینور
،
ساره بوستانی
چکیده
(3187 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1485 دریافت)
اثر سرعت جریان هوا بر سینتیک سرد شدن لایه های مختلف انار در پیش خنک کاری با هوای سرد اجباری
ص. 311-322
محمدعلی به آئین
،
اصغر محمودی
،
سیدفرامرز رنجبر
،
عنایت الله نقوی
چکیده
(2780 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1894 دریافت)
بررسی خواص ضدمیکروبی فیلم خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره پوست انار بر روی گوشت چرخ کرده
ص. 323-330
آرزو کرمی مقدم
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(3227 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2721 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS