ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 10، شماره 39 - ( 1392 )
تغییرات درصد روغن و پلی فنول تام در سه رقم زیتون در طول دوره رسیدگی
ص. 1-9
چکیده
(7668 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3783 دریافت)
نقش روغن زیتون در برنامه غذایی کودکان چاق
ص. 17-11
چکیده
(7690 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2374 دریافت)
تاثیر اقلیم محل رشد میوه زیتون بر رنگدانه های روغن زیتون فرابکر ایرانی
ص. 29-19
چکیده
(8077 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2245 دریافت)
خواص فیزیکوشیمیایی و شاخص های تغذیه ای ارقام زیتون طی فرآیند کنسرو کردن
ص. 41-31
چکیده
(8726 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2373 دریافت)
اثر پارامتر محیطی دما روی∆ECN42 روغن زیتون ایرانی
ص. 48-41
چکیده
(7272 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3041 دریافت)
تاثیر رنگدانه های کاروتنوئیدی بر پایداری اکسیداتیو روغن های زیتون فرابکر ایرانی
ص. 60-49
چکیده
(7578 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3463 دریافت)
بررسی پایداری اکسایشی روغن زیتون
ص. 75-61
چکیده
(11715 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(11129 دریافت)
نقش استانداردهای ملی و بین المللی در تعیین معیارهای کیفی و خلوص روغن زیتون
ص. 83-77
چکیده
(7528 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5666 دریافت)
تاثیر ادویه های رزماری، آویشن و نعناع بر پایداری اکسیداتیو و پروفیل اسیدهای چرب روغن زیتون
ص. 95-85
چکیده
(7526 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2325 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS