ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 7، شماره 27 - ( 1389 )
تاثیر زمان نگهداری در دمای محیط بر خصوصیات نان نیمه پخته حجیم قالبی
ص. 10-1
چکیده
(8184 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5708 دریافت)
بهینه یابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط محدود شده
ص. 23-11
چکیده
(17153 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(13741 دریافت)
کاربرد طیف سنجی رامان در بررسی غیرمخرب پارامترهای کیفی گوجه فرنگی
ص. 33-25
چکیده
(10242 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2991 دریافت)
بررسی اثر نگهدارندگی اسانس دارچین و درجه حرارت نگهداری بر روی میزان رشد E. coli O157:H7 در همبرگر با استفاده ازتکنولوژی ترکیبی
ص. 42-35
چکیده
(8956 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6641 دریافت)
سینیتیک خشک کردن دانه های انار و میزان انرژی مصرفی در خشک کردن به روش مایکروویو
ص. 53-43
چکیده
(10890 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4447 دریافت)
ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکی فیلم های خوراکی آلژینات کلسیم
ص. 64-55
چکیده
(8776 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5379 دریافت)
تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو
ص. 72-65
چکیده
(8472 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4369 دریافت)
مقایسه اثر اسید فرولیک و اسید تانیک بر پایداری رنگ و ویژگیهای ارگانولپتیکی آب انار در زمان های مختلف نگهداری در دمای 5°C
ص. 83-73
چکیده
(11815 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8075 دریافت)
بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرما
ص. 90-85
چکیده
(9233 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4642 دریافت)
بررسی شرایط مختلف نگهداری میوه زیتون و اثر آن بر کیفیت روغن استحصالی در منطقه گلستان
ص. 98-91
چکیده
(8276 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5669 دریافت)
تعیین برخی خواص فیزیکی سه رقم شلتوک در رطوبت های مختلف
ص. 106-99
چکیده
(8240 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3487 دریافت)
فیلم های خوراکی: شاخص های کیفی و روش های تولید
ص. 117-107
چکیده
(8567 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8193 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS