ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 9، شماره 35 - ( 1391 )
تاثیر پوشش خوراکی سدیم آلژینات روی کیفیت باکتریایی، شیمیایی و حسی ماهی کیلکای منجمد پوشش دار
ص. 15-1
چکیده
(5165 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5615 دریافت)
بررسی ویژگی ضدباکتریایی عصاره آناتو (نوربیکسین) در برابر برخی از باکتری های بیماریزا
ص. 23-17
چکیده
(4726 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4721 دریافت)
تعیین ویژگی های انعقادی و شیمیایی پنیر فتای فراپالایشی حاصل از پودر ریتنتیت در سطوح مختلف چربی و کلریدکلسیم
ص. 34-25
چکیده
(5048 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4713 دریافت)
مطالعه تأثیر ضد باکتریایی اسانس گیاه زیره سبز بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در پنیر سفید ایرانی
ص. 44-35
چکیده
(8872 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7632 دریافت)
تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های فنولی میوه یک واریته بلوط ایرانی (Q.castaneifolia var. castaneifolia)
ص. 56-45
چکیده
(5504 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3209 دریافت)
تاثیر شمار سلولهای پیکری بر برخی ویژگیهای ویسکوالاستیک ماست چکیده
ص. 66-57
چکیده
(4391 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4454 دریافت)
مطالعه اثر ضد باکتریایی اسانس پوست دارچین (Cinnamomum zeylanicum) در شرایط آزمایشگاهی در برابر پنج باکتری عامل فساد غذایی
ص. 76-67
چکیده
(4728 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9640 دریافت)
مطالعه اثر ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) در شرایط آزمایشگاهی بر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
ص. 87-77
چکیده
(4276 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5909 دریافت)
اثر پوشش های خوراکی فعال بر پایه متیل سلولز بر ماندگاری گوجه فرنگی
ص. 99-89
چکیده
(5411 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5253 دریافت)
جداسازی و شناسائی باکتری اشریشیا کولا O157: H7 از نمونه های همبرگر در شهرستان مشهد با استفاده ازروش مولتی پلکس PCR
ص. 107-101
چکیده
(4933 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5728 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS