ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 8، شماره 33 - ( 1390 )
تاثیرافزودن پودر تفاله گوجه فرنگی و پودر تفاله چغندرقند بر خواص فارینوگرافی خمیر نان
ص. 9-1
چکیده
(6204 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5241 دریافت)
تغییرات چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی کپور نقره ای طی مراحل کنسروسازی
ص. 20-11
چکیده
(3723 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3302 دریافت)
شیوع گونه های ویبریو در میگوهای دریایی (Paeneus monodon) صید شده از سواحل جنوبی ایران
ص. 26-21
چکیده
(4193 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3275 دریافت)
تولید بیوامولسیفایر (امولسان) از باکتری Acinetobacter calcoaceticus و بررسی تأثیرآن در فرایند بیاتی و کیفیت نان بربری
ص. 34-27
چکیده
(4685 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2847 دریافت)
بررسی اثر عصاره های پونه کوهی و جوز هندی بر رشد و بقاء استافیلوکوکوس ارئوس در جوجه کباب آماده پخت
ص. 41-35
چکیده
(5063 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5042 دریافت)
بررسی اثرات ضد قارچی پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز حاوی سوربات پتاسیم بر گونه های تولید کننده آفلاتوکسین آسپرژیلوس در پسته
ص. 50-43
چکیده
(4608 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6706 دریافت)
بررسی تاثیر گلوتن بر ویژگی های اسپاگتی حاوی آرد کامل سویا
ص. 59-51
چکیده
(4166 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3144 دریافت)
بررسی برخی خواص فیزیکی لیموترش جهرمی
ص. 68-61
چکیده
(10653 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7323 دریافت)
تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی مغز دو رقم بادام درختی تحت بارگذاری برشی
ص. 78-69
چکیده
(15015 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7108 دریافت)
کنترل باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris در آب سیب به وسیله عصاره های پوست انار
ص. 90-79
چکیده
(4629 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3287 دریافت)
تاثیر جایگزینی چربی شیر با روغنهای گیاهی بر خواص فیزیکو شیمیایی پنیر پیتزای پروسس
ص. 99-91
چکیده
(4555 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7291 دریافت)
جنبه های کیفی آبجوی بدون الکل (ماءالشعیر)
ص. 106-101
چکیده
(13920 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9763 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS