ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 7، شماره 24 - ( 1389 )
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب زمینی استان گلستان و تاثیر آن بر خواص خلال نیمه سرخ شده
ص. 9-1
چکیده
(8820 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5358 دریافت)
تعیین مقادیر عناصر معدنی سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، آهن، روی و مس در کبد و کلیه گاومیش های کشتار شده در کشتارگاه صنعتی ارومیه
ص. 17-11
چکیده
(8416 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7495 دریافت)
تاثیر اشعه گاما روی شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و خواص حسی میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)
ص. 29-19
چکیده
(7943 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3450 دریافت)
ترکیب اسیدهای چرب برخی از ژنوتیپ های انتخابی گردو Juglans regia L.) ) در استان مرکزی
ص. 37-31
چکیده
(8092 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5722 دریافت)
شبیه سازی مدل سینتیک خشک شدن بستر نازک پرتقال رقم تامسون با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
ص. 49-39
چکیده
(8152 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3219 دریافت)
بررسی تاثیر پیش تیمار با اتیل اولئات و نوع بسته بندی بر خصوصیات کیفی توت خشک شده در طی مدت نگهداری
ص. 59-51
چکیده
(8179 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4644 دریافت)
مطالعه مقدار بار باکتریایی و مقدار آمین های بیوژنیک قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طول زمان نگهداری در یخ
ص. 70-61
چکیده
(7989 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3866 دریافت)
بررسی و مقایسه تاثیرافزودن اسیدهای آلی و خمیرترش برپارمترهای تخمیری و حجم مخصوص نان بربری
ص. 79-71
چکیده
(7889 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3229 دریافت)
بررسی توانایی گونه مخمر ساکارومایسس سرویزیه جهت کاهش آفلاتوکسین موجود در پسته
ص. 88-81
چکیده
(8882 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5955 دریافت)
مواد غذایی اصلاح شده ژنتیکی: فرصت ها و چالش ها
ص. 102-89
چکیده
(9635 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7188 دریافت)
بررسی اثرات فرآوری و نگه داری بر کیفیت شیر تبخیرشده
ص. 110-102
چکیده
(7440 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3748 دریافت)
مروری بر کاربرد لفافهای خوراکی در مواد غذایی
ص. 131-111
چکیده
(13215 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(16400 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS