ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 5، شماره 16 - ( 1387 )
ارزیابی تاثیر اسید سیتریک ریزکپسوله شده با مایکروویو روی برخی ویژگیهای حسی آدامس
ص. 12-1
چکیده
(8378 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3275 دریافت)
بررسی کیفیت روغنهای سرخ کردنی بر حسب شاخص رنگی، ضریب شکست و ویسکوزیته طی فرایند سرخ کردن
ص. 19-13
چکیده
(8641 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5492 دریافت)
بررسی امکان استفاده از مخلوط آرد چاودار و گندم در تولید نان بربری
ص. 28-21
چکیده
(8392 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2388 دریافت)
بررسی و آنالیز عناصر فلزی سنگین در آبهای آشامیدنی مناطق مختلف تهران در سطح ppb و روشهای حذف آنها
ص. 35-29
چکیده
(13478 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(19847 دریافت)
تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) و انبار سرد بر صفات کمی و کیفی دو رقم کاهو(Lactuca sativa L.)
ص. 50-37
چکیده
(8174 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4383 دریافت)
تعیین میزان آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای تولیدی مزارع پرورش گاو شیری استان چهار محال و بختیاری به روش الایزا
ص. 59-51
چکیده
(7980 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4752 دریافت)
مقایسه ترکیب اسیدهای چرب و عناصر معدنی هفده توده موسیر ایرانی (Allium hirtifolium Boiss.)
ص. 68-61
چکیده
(8426 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5867 دریافت)
بررسی ویژگی های روغن و اسیدهای چرب هسته سه واریته خرمای خوزستان
ص. 74-69
چکیده
(9469 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5020 دریافت)
تولید اسید ایکوزا پنتائنوئیک بوسیله باکتری شیوانلا پوترفاسیینس در محیط کشت های انتخابی
ص. 81-75
چکیده
(7857 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2513 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS