ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 2، شماره 4 - ( 1384 )
بهینه سازی تولید ایزوله پروتئینی رسوبی از کنجاله های هگزانی و دو فازی کونالا
ص. 13-1
چکیده
(4537 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3222 دریافت)
شبیه سازی رطوبت در طی خشک شدن دانه پسته (رقم اوحدی) با درجه حرارت بالا بوسیله روش اجزا محدود
ص. 26-15
چکیده
(4721 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4177 دریافت)
تاثیر روشهای مختلف فرآوری بر روی پایداری حالت ابری آب هویج
ص. 34-27
چکیده
(4439 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4158 دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل تولیدی شهر گرمسار در سال 1382
ص. 41-35
چکیده
(4388 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6788 دریافت)
کمپیلوباکتر ژژونی به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در کبد طیور کشتار شده و فروشگاه های عرضه کننده گوشت طیور در شهرکرد
ص. 50-43
چکیده
(4973 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5236 دریافت)
مطالعه تاثیر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد لاکتوباسیلوس کازئی در شیر
ص. 60-51
چکیده
(4498 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6051 دریافت)
بررسی کینتیک رشد و تولید کاروتنوئید با بکارگیری سولفات آمونیوم توسط Sporobolomyces ruberrimus H110 در یک راکتور Batch
ص. 69-61
چکیده
(3836 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3067 دریافت)
مطالعه آلودگی آفلاتوکسینی پنیرهای سفید کارخانه ای عرضه شده به بازار تهران با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک
ص. 79-71
چکیده
(3674 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3031 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS