ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 1، شماره 3 - ( 1383 )
بهبود شرایط تخمیر نان لواش
ص. 10-1
چکیده
(5773 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3505 دریافت)
جز به جز سازی چربی پیه گاو برای مصارف مناسب غذایی
ص. 20-11
چکیده
(4590 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3312 دریافت)
کاربرد روغن بذر چای در تولید مارگارین
ص. 30-21
چکیده
(4766 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2946 دریافت)
بررسی اثر آهنگ تغذیه مواد و فشار دهانه تخلیه سفید کن بر مقدار شکست برنج سفید به دست آمده از سفید کن مالشی دمشی
ص. 44-31
چکیده
(3995 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4391 دریافت)
تعیین عدد فالینگ مطلوب برای آرد نانهای بربری و لواش و بررسی اثر آن بر روی کیفیت نانهای تولیدی
ص. 56-45
چکیده
(6647 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3445 دریافت)
به کارگیری روش کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی (HPLC) در تعیین مقادیر سافرانال بهعنوان فاکتور کیفیت عطر زعفران ایرانی و مقایسه آن با روش اسپکتروفتومتری
ص. 66-57
چکیده
(6009 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3649 دریافت)
تولید، قابلیت پذیرش و جنبه های تغذیه ای غذاهای ویژه سالمندان
ص. 76-67
چکیده
(4099 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2846 دریافت)
بررسی تاثیر تری سدیم فسفات بر ویژگیهای ارگانولپتیکی لاشه های مرغ خام و سرخ شده
ص. 84-77
چکیده
(4602 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3156 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS