زمردی, شهین, رضایی, عزیزه, خسروشاهی اصل, اصغر, ملکی نژاد, حسن. (1397). تأثیر کازئینات سدیم و عصاره نعناع فلفلی بر میزان پروتئولیز و خاصیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین در ماست پروبیوتیک بدون چربی. , 15(76), 292-281.
شهین زمردی; عزیزه رضایی; اصغر خسروشاهی اصل; حسن ملکی نژاد. "تأثیر کازئینات سدیم و عصاره نعناع فلفلی بر میزان پروتئولیز و خاصیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین در ماست پروبیوتیک بدون چربی". , 15, 76, 1397, 292-281.
زمردی, شهین, رضایی, عزیزه, خسروشاهی اصل, اصغر, ملکی نژاد, حسن. (1397). 'تأثیر کازئینات سدیم و عصاره نعناع فلفلی بر میزان پروتئولیز و خاصیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین در ماست پروبیوتیک بدون چربی', , 15(76), pp. 292-281.
زمردی, شهین, رضایی, عزیزه, خسروشاهی اصل, اصغر, ملکی نژاد, حسن. تأثیر کازئینات سدیم و عصاره نعناع فلفلی بر میزان پروتئولیز و خاصیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین در ماست پروبیوتیک بدون چربی. , 1397; 15(76): 292-281.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.