ملک نژاد, علیرضا, ناطقی, لیلا, شهاب لواسانی, علیرضا. (1397). تاثیر افزودن پودر چای سبز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی‌اکسیدانی بستنی. , 15(76), 268-257.
علیرضا ملک نژاد; لیلا ناطقی; علیرضا شهاب لواسانی. "تاثیر افزودن پودر چای سبز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی‌اکسیدانی بستنی". , 15, 76, 1397, 268-257.
ملک نژاد, علیرضا, ناطقی, لیلا, شهاب لواسانی, علیرضا. (1397). 'تاثیر افزودن پودر چای سبز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی‌اکسیدانی بستنی', , 15(76), pp. 268-257.
ملک نژاد, علیرضا, ناطقی, لیلا, شهاب لواسانی, علیرضا. تاثیر افزودن پودر چای سبز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی‌اکسیدانی بستنی. , 1397; 15(76): 268-257.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.