فهیم, افشین, خانی پور, علی اصغر, زارع گشتی, قربان, امیری سندسی, سید افشین. (1396). ببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین. , 6(3), 123-131.
افشین فهیم; علی اصغر خانی پور; قربان زارع گشتی; سید افشین امیری سندسی. "ببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین". , 6, 3, 1396, 123-131.
فهیم, افشین, خانی پور, علی اصغر, زارع گشتی, قربان, امیری سندسی, سید افشین. (1396). 'ببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین', , 6(3), pp. 123-131.
فهیم, افشین, خانی پور, علی اصغر, زارع گشتی, قربان, امیری سندسی, سید افشین. ببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین. , 1396; 6(3): 123-131.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.