عرب, سیده زهرا, شعبانپور, بهاره, پورعاشوری, پرستو, رحمانی فرح, کاوه. (1396). اثر سطوح مختلف چربی و جایگزینی بخشی از نمک کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر کیفیت و ماندگاری سوسیس ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys moltrix). , 6(3), 75-86.
سیده زهرا عرب; بهاره شعبانپور; پرستو پورعاشوری; کاوه رحمانی فرح. "اثر سطوح مختلف چربی و جایگزینی بخشی از نمک کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر کیفیت و ماندگاری سوسیس ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys moltrix)". , 6, 3, 1396, 75-86.
عرب, سیده زهرا, شعبانپور, بهاره, پورعاشوری, پرستو, رحمانی فرح, کاوه. (1396). 'اثر سطوح مختلف چربی و جایگزینی بخشی از نمک کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر کیفیت و ماندگاری سوسیس ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys moltrix)', , 6(3), pp. 75-86.
عرب, سیده زهرا, شعبانپور, بهاره, پورعاشوری, پرستو, رحمانی فرح, کاوه. اثر سطوح مختلف چربی و جایگزینی بخشی از نمک کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر کیفیت و ماندگاری سوسیس ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys moltrix). , 1396; 6(3): 75-86.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.