حسینی, سید ولی, شفائی, فاطمه, کی شمس, مرضیه, مردوخی, سحر. (1396). تاثیر روش‌های مختلف پخت بر خواص تغذیه‌ای و ارگانولپتیک برگرهای تلفیقی تولیدی از سوریمی ماهی کیلکای معمولی و گوشت چرخ شده مرغ. , 6(3), 15-27.
سید ولی حسینی; فاطمه شفائی; مرضیه کی شمس; سحر مردوخی. "تاثیر روش‌های مختلف پخت بر خواص تغذیه‌ای و ارگانولپتیک برگرهای تلفیقی تولیدی از سوریمی ماهی کیلکای معمولی و گوشت چرخ شده مرغ". , 6, 3, 1396, 15-27.
حسینی, سید ولی, شفائی, فاطمه, کی شمس, مرضیه, مردوخی, سحر. (1396). 'تاثیر روش‌های مختلف پخت بر خواص تغذیه‌ای و ارگانولپتیک برگرهای تلفیقی تولیدی از سوریمی ماهی کیلکای معمولی و گوشت چرخ شده مرغ', , 6(3), pp. 15-27.
حسینی, سید ولی, شفائی, فاطمه, کی شمس, مرضیه, مردوخی, سحر. تاثیر روش‌های مختلف پخت بر خواص تغذیه‌ای و ارگانولپتیک برگرهای تلفیقی تولیدی از سوریمی ماهی کیلکای معمولی و گوشت چرخ شده مرغ. , 1396; 6(3): 15-27.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.