درویشی, مهسا, حجت الاسلامی, محمد, کرامت, جواد. (1397). تولید مربای سیب با کالری کاهش‌یافته با استفاده از سوکرالوز و مالتودکسترین به جای شکر و بررسی ویژگی‌های کیفی آن. , 15(76), 255-243.
مهسا درویشی; محمد حجت الاسلامی; جواد کرامت. "تولید مربای سیب با کالری کاهش‌یافته با استفاده از سوکرالوز و مالتودکسترین به جای شکر و بررسی ویژگی‌های کیفی آن". , 15, 76, 1397, 255-243.
درویشی, مهسا, حجت الاسلامی, محمد, کرامت, جواد. (1397). 'تولید مربای سیب با کالری کاهش‌یافته با استفاده از سوکرالوز و مالتودکسترین به جای شکر و بررسی ویژگی‌های کیفی آن', , 15(76), pp. 255-243.
درویشی, مهسا, حجت الاسلامی, محمد, کرامت, جواد. تولید مربای سیب با کالری کاهش‌یافته با استفاده از سوکرالوز و مالتودکسترین به جای شکر و بررسی ویژگی‌های کیفی آن. , 1397; 15(76): 255-243.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.