فریبا نقی‏ پور, فریبا. (1397). به‏کارگیری امواج فراصوت در بهبود بافت و مقبولیت حسی کیک برنجی بدون گلوتن کم‏چرب. , 15(75), 359-353.
فریبا فریبا نقی‏ پور. "به‏کارگیری امواج فراصوت در بهبود بافت و مقبولیت حسی کیک برنجی بدون گلوتن کم‏چرب". , 15, 75, 1397, 359-353.
فریبا نقی‏ پور, فریبا. (1397). 'به‏کارگیری امواج فراصوت در بهبود بافت و مقبولیت حسی کیک برنجی بدون گلوتن کم‏چرب', , 15(75), pp. 359-353.
فریبا نقی‏ پور, فریبا. به‏کارگیری امواج فراصوت در بهبود بافت و مقبولیت حسی کیک برنجی بدون گلوتن کم‏چرب. , 1397; 15(75): 359-353.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.