فتحی, بهاره, اعلمی, مهران, کاشانی نژاد, مهدی, صادقی ماهونک, علیرضا. (1397). بررسی بیاتی کیک بدون گلوتن تهیه شده از آرد ارزن تیمار شده حرارتی- رطوبتی. , 15(75), 317-303.
بهاره فتحی; مهران اعلمی; مهدی کاشانی نژاد; علیرضا صادقی ماهونک. "بررسی بیاتی کیک بدون گلوتن تهیه شده از آرد ارزن تیمار شده حرارتی- رطوبتی". , 15, 75, 1397, 317-303.
فتحی, بهاره, اعلمی, مهران, کاشانی نژاد, مهدی, صادقی ماهونک, علیرضا. (1397). 'بررسی بیاتی کیک بدون گلوتن تهیه شده از آرد ارزن تیمار شده حرارتی- رطوبتی', , 15(75), pp. 317-303.
فتحی, بهاره, اعلمی, مهران, کاشانی نژاد, مهدی, صادقی ماهونک, علیرضا. بررسی بیاتی کیک بدون گلوتن تهیه شده از آرد ارزن تیمار شده حرارتی- رطوبتی. , 1397; 15(75): 317-303.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.