دهقان نیا, جلال, رزاق پور, الهام, قنبرزاده, بابک. (1397). تأثیر امواج فراصوت و آنزیم‌بری روی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن. , 15(75), 302-291.
جلال دهقان نیا; الهام رزاق پور; بابک قنبرزاده. "تأثیر امواج فراصوت و آنزیم‌بری روی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن". , 15, 75, 1397, 302-291.
دهقان نیا, جلال, رزاق پور, الهام, قنبرزاده, بابک. (1397). 'تأثیر امواج فراصوت و آنزیم‌بری روی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن', , 15(75), pp. 302-291.
دهقان نیا, جلال, رزاق پور, الهام, قنبرزاده, بابک. تأثیر امواج فراصوت و آنزیم‌بری روی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن. , 1397; 15(75): 302-291.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.