عبدالعلی زاده, المیرا, قره خانی, مهدی. (1397). تأثیر افزودن پکتین بر روی ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ی ذرت. , 15(75), 290-277.
المیرا عبدالعلی زاده; مهدی قره خانی. "تأثیر افزودن پکتین بر روی ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ی ذرت". , 15, 75, 1397, 290-277.
عبدالعلی زاده, المیرا, قره خانی, مهدی. (1397). 'تأثیر افزودن پکتین بر روی ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ی ذرت', , 15(75), pp. 290-277.
عبدالعلی زاده, المیرا, قره خانی, مهدی. تأثیر افزودن پکتین بر روی ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ی ذرت. , 1397; 15(75): 290-277.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.